Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Πυρετός στη ΝΔ! Ο Σαμαράς θα «σπρώξει» τη χώρα σε εκλογές!



Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του πολιτικού ρεπορτάζ των AegeanTimes.gr το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, αλλάζει τακτική
Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr


Για εκλογές ετοιμάζεται το κόμμα της Ν.Δ.! Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του πολιτικού ρεπορτάζ των AegeanTimes.gr το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, αλλάζει τακτική, γεγονός που φάνηκε άλλωστε από την τελευταία συνέντευξη του Α.Σαμαρά.

Ήδη στη Ρηγίλλης έχουν δοθεί εντολές για επαγρύπνηση των στελεχών και δίνονται κατευθυντήριες γραμμές για αλλαγή πλεύσης σε βασικές στρατηγικές του κόμματος!

Αυτό θα γίνει περισσότερο εμφανές στις αμέσως επόμενες μέρες στις τοποθετήσεις των στελεχών πρώτης γραμμής του κόμματος.
Στη Συγγρού καλούνται διαρκώς στελέχη και υπάρχουν πυρετώδεις συσκέψεις των στελεχών της ΝΔ για να βρεθεί ένας «δρόμος» να αναγκαστεί το ΠΑΣΟΚ να συρθεί σε εκλογές, παρά τις αντίθετες προθέσεις των δανειστών μας!

Το γεγονός αυτό αναμένεται να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο πολιτικό σκηνικό μιας και ουδείς μέχρι σήμερα δεν υπολόγιζε ότι η ΝΔ θα αντιδράσει πολιτικά προς αυτό το επίπεδο και θα άφηνε το ΠΑΣΟΚ να φθαρεί περισσότερο.

Στη Ρηγίλλης εκτιμούν ότι και ο ίδια ο Πρωθυπουργός έχει κουραστεί και ίσως καμφθούν και οι τελευταίες αντιστάσεις του για το ζήτημα των πρόωρων εκλογών!

Είναι αρκετοί αυτοί μέσα στο ΠΑΣΟΚ, έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος της ΝΔ που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, που φοβούνται μια φυγή Παπανδρέου στα πρότυπα της «απόδρασης Καραμανλή» !


Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου