Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Wall Street Journal: Η Ελλάδα πωλείται φθηνά και η Γερμανία αγοράζει


Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011



Και ενώ εντείνονται οι πιέσεις τωνευρωπαίων εταίρων προς την ελληνική κυβέρνηση στο θέμα τωνιδιωτικοποιήσεων, προκειμένου να χορηγηθεί το νέο πακέτο βοήθειας και η επόμενη δόση του δανείου προς την Ελλάδα, η Wall Street Journalαναγράφει την Τρίτη σε δημοσίευμά της ότι η "η Ελλάδα πωλείται φθηνά και η Γερμανία αγοράζει" κάνοντας επίσης λόγο στον τίτλο του δημοσιεύματος για "κυνήγι προσφορών στην Ελλάδα". Η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει...

...ως παράδειγμα του ΟΤΕ, σημειώνοντας πως για το 10% η Deutsche Telekomπλήρωσε μόλις 400 εκατομμύρια ευρώ, όταν πριν τρία χρόνια είχε δώσει 4 δισεκατομμύρια ευρώ για το 30%.

Στο δημοσίευμα γίνεται επίσης αναφορά και στο ενδιαφέρον γερμανικώνεταιρειών για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αλλά και για το ενδιαφέρον του τσεχικού ενεργειακού ομίλου CEZ για είσοδο στην εγχώρια αγορά.

karatzova.com

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΟΣΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΟΥΛΟΠΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου