Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Θετικά αποτελέσματα βλέπει το Eurogroup




Θετικά αποτιμά το συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης το ελληνικό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης θα αποδώσουν αποτελέσματα

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει τη δημοσιονομική εξυγίανση, πιστεύουν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης
Η Ελλάδα θα τα καταφέρει τη δημοσιονομική εξυγίανση, πιστεύουν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης
Τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, με τη συμμετοχή του Επιτρόπου Ολι Ρεν πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, με αντικείμενο την έκθεση αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε γενικές γραμμές αναγνωρίζεται η προσπάθεια της Ελλάδας για την επίτευξη των στόχων του μνημονίου, ενώ αντικείμενο συζήτησης ήταν και η αρωγή προς την ελληνική οικονομία.
"Το Eurogroup αποτιμά θετικά την προκαταρκτική συμφωνία που επετεύχθη με τις ελληνικές αρχές αναφορικά με τις οικονομικές και δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις που πρέπει να εφαρμοστούν για να επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος" αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν που συντάχθηκε μετά την τηλεδιάσκεψη.

Οι 17 υπουργοί αναφέρουν ότι οι απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις θα βοηθήσουν να ανακτηθεί η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και να εξυγιανθεί η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.

Ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου