Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Μεγάλο το ενδιαφέρον ξένων και ελληνικών εταιρειών για τα φ/β της ΔΕΗ στην Κοζάνη

 2/5/2011

Ισχυρό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη, από κοινού με τη ΔΕΗ, φωτοβολταϊκού ισχύος 200 μεγαβάτ καθώς και εργοστασίου παραγωγής φωτοβολταικών συστημάτων στην Κοζάνη εκδήλωσαν ελληνικές και ξένες εταιρίες, στο πλαίσιο της διαδικασίας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή.
Συνολικά εκδήλωσαν ενδιαφέρον 21 εταιρίες ή Κοινοπραξίες, στις οποίες περιλαμβάνονται ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας ενεργειακής αγοράς. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε από τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες, 100 % θυγατρική της ΔΕΗ και αφορούσε την εξεύρεση Μακροχρόνιου Στρατηγικού Εταίρου στο Πεδίο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καθώς πέρα από τις μονάδες παραγωγής ρεύματος και φωτοβολταικών συστημάτων, θα εξετασθεί η επέκταση της συνεργασίας σε από κοινού ανάπτυξη και άλλων έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καθώς και ενδεχομένως και άλλες ενεργειακές - τεχνολογικές δράσεις στην περιοχή.
Θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων που υπεβλήθησαν και στη δεύτερη φάση θα κληθούν να συμμετάσχουν όσες εταιρίες περάσουν το πρώτο "τεστ".
Δείτε εδώ την ανακοίνωση της ΔΕΗ

Agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου