Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Φωτογραφία με το νεκρό Μπιν Λάντεν έδωσαν από το πρωί στη δημοσιότητα οι Αμερικανοί. Μόλις ο θάνατός του έγινε γνωστός χιλιάδες Αμερικανοί βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν. Σύμφωνα με τον Ομπάμα, οι πληροφορίες για το πού κρυβόταν ο...
Όσαμα Μπιν Λάντεν ήταν γνωστές εδώ και μήνες και σε όλο αυτό το διάστημα ετοιμαζόταν με άκρα μυστικότητα η επιχείρηση. Κατά το διάγγελμά του ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να μπουν ποτέ σε πόλεμο με το Ισλάμ.

Η επιχείρηση έγινε από ειδικές αμερικανικές δυνάμεις, σε συνεργασία με τις πακιστανικές μυστικές υπηρεσίες και τον συντονισμό της ανέλαβε η Joint Special Operation Command. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αμερικανικοί είχαν αποκρύψει αρχικά από τις πακιστανικές αρχές τις πληροφορίες για τον Μπιν Λάντεν, προκειμένου να μην υπάρξει διαρροή.

Η αμερικανική κυβέρνηση διαρρέει ότι η εντολή που είχε δοθεί ήταν να συλλάβουν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και ότι ο ίδιος και η φρουρά του αντιστάθηκε και πυροβολήθηκε τουλάχιστον μια φορά με σφαίρα στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου