Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Μιχ. Χρυσοχοΐδης: Χρειάζεται κοινωνική συναίνεση

Koινωνική συναίνεση ζήτησε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχ. Χρυσοχοΐδης με συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του flash, ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση της οικονομίας και να μπει η χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά.

ΓΑΤΟΣ: ΔΗΛΑΔΗ, ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.
 

«Πρέπει να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές στη χώρα. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε μια παραγωγική οικονομία εάν δεν υπάρξει ένα σχέδιο και μια συμφωνία με τις παραγωγικές τάξεις», δήλωσε για να προσθέσει πως «Χρειάζεται μια συμφωνία με όλους τους πολίτες της χώρας ώστε να ενισχύσουμε τώρα εκείνες τις μορφές της οικονομικής ανάπτυξης που προωθούν την απασχόληση και την ευημερία».
Όσον αφορά στα σενάρια περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, τα χαρακτήρισε αποπροσανατολιστικά και τους απέδωσε ότι δημιουργούν αρνητική ψυχολογία στο εσωτερικό της χώρας.
Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Κ. Σημίτη, περί ανάγκης άμεσης αναδιάρθρωσης του χρέους της χώρας, τόνισε πως “ Ο κ. Σημίτης είναι ένας έμπειρος πολιτικός. Έχει τους λόγους του που το διατυπώνει δημόσια. Άλλωστε, το δικαιολογεί κιόλας. Πιστεύει ότι πρέπει να το κάνουμε γρήγορα για να οδηγηθούμε σε έξοδο από αυτή την κατάσταση. Είναι μια γνώμη που εκφράζεται από την πλευρά του”


Πηγή:  Enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου