Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

 

 
gataadespota Νέο κρούσμα δηλητηριάσεων αυτή την φορά σε γάτες, συνέβη στην οδό Καραβαγγέλη (κοντά στην Εύξεινο Λέσχη) στην Αριδαία.
Καταγγελία έκαναν κάτοικοι της περιοχής που βρήκαν νεκρά τα δηλητηριασμένα ζώα έξω, αλλά και μέσα στις αυλές τους, σε μία απέλπιδα προσπάθεια τους να βρουν βοήθεια από ανθρώπους που τις ταΐζανε.
Τα νεκρά ζώα οδηγήθηκαν στο αγροτικό κτηνιατρείο και δείγματα από τα σπλάχνα τους στάλθηκαν για βιοψία. Αναμένονται τα αποτελέσματα για να σταλούν στον εισαγγελέα.
Η ανήθικη, απάνθρωπη, άκρως επικίνδυνη και παράνομη μέθοδος της «φόλας» συνεχίζεται απτόητη, από εγκληματίες που δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την φύση τους και με την ύπαρξη άλλων ζώων, διαλέγοντας να σκοτώσουν αθώα πλάσματα.
Καλούμε τον δήμο Αλμωπίας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τα αδέσποτα ζώα να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουν αυτά τα ζώα, αφού είναι υπεύθυνοι για την φροντίδα και ευζωία τους και να καταδικάσoυν δημόσια αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις.
Τα συνεχιζόμενα περιστατικά κακοποιήσεων των τελευταίων ημερών, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και κάνουν τον γύρο της Ελλάδας, δεν τιμούν την περιοχή μας και τους κατοίκους της.
Από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αριδαίας «Η Ελπίδα»
Πληροφορίες μόνο για Τύπο 6974711945

Πηγή: ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου