Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Συμφωνα με γερμανικο καναλι και συμφωνα με ρεπορταζ της wall street journal προκειμενου οι τραπεζες να αποδεχτουν το κουρεμα των ελληνικων ομολογων που κατεχουν κατα 50% , ο ΓΑΠ συμφωνησε στη μετατροπη του δικαιου που διεπει τα ομολογα αυτα απο το ελληνικο στο αγγλικο δικαιο!




Η αποκάλυψη αυτή, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που γράψαμε από την επομένη του μνημονίου. Για το Βρετανικό δίκαιο. Φέραμε και το παράδειγμα της Ισλανδίας όπου όταν πέταξε έξω τους τοκογλύφους, το μόνο που δεν μπόρεσε να περισώσει ήταν τα περιουσιακά της στοιχεία που ευρίσκοντο σε Βρετανικό έδαφος. Από την πρώτη στιγμή το είπαμε και τώρα βλέπουμε να υλοποιείται μέσα σε απόλυτη σιωπή. ΝΤΡΟΠΗ.
Καταλάβατε γιατί ο Παπανδρέου έβαλε ως σκοπό την έξοδο μας από τις αγορές και την επαναγορά των Ελληνικών ομολόγων που διέποντο από το Ελληνικό δίκαιο μέσω της χρηματοδότησης από το ΔΝΤ που διέπεται από το Βρετανικό; Γιατί απλούστατα, τα ομολογιακά δάνεια μπορούσαν και να επαναδιαπραγματευθούν, και να κουρευτούν χωρίς να εγερθούν απαιτήσεις ενάντια στην Εθνική κυριαρχία. Τόσο απλά και ξεκάθαρα τα είχαμε γράψει. Δείτε την επίμαχη παράγραφο.
Απο τον  kanapes
Εδω και ωρες ασχολουντε στην τηλεοραση ολοι οι “δημοσιογραφοι” για το αν θα ειναι στην καρεκλα ο ΓΑΠ , αν θα εχουμε κυβερνηση με πολιτικους ή με κρεωποληδες , αν θα παρει το ΟΚ σημερα ο ΓΑΠ στη βουλη ενω ειναι σιγουρη η ψηφος εμπιστοσυνης της ετσι οπως ειναι ο νομος , τι θα κανει ο Σαμαρας κλπ.
Ξεχναμε ομως ενα πολυ σημαντικο οτι η ΝΔ συμφωνησε στην νεα δανειακη συμβαση. Αυτες  τις ωρες κυκλοφορει στο ιντερνετ ενα πολυ σημαντικο αρθρο που βγαζει στη φορα την συμφωνια κατω απο το τραπεζι της Μερκελ με τις τραπεζες με την συμφωνη γνωμη του ΓΑΠ.
Τι λεει αυτη η συμφωνια ; Συμφωνα με ρεπορταζ στο γερμανικο καναλι ARD στις 27 οκτωβριου, και συμφωνα με ρεπορταζ της wall street journal προκειμενου οι τραπεζες να αποδεχτουν το κουρεμα των ελληνικων ομολογων που κατεχουν κατα 50% ,  ο ΓΑΠ συμφωνησε στη μετατροπη του δικαιου που διεπει τα ομολογα αυτα απο το ελληνικο στο αγγλικο δικαιο !!!!!!!!!!
Πολυ απλα τι σημαινει αυτο ; Οσο ειναι ελληνικο το δικαιο των ομολογων σε περιπτωση πτωχευσης της ελλαδας τοτε η ελλαδα εχει την δυνατοτητα να πληρωσει το χρεος που βρισκετε στους ιδιωτες και μονο σε αυτους και οχι στους θεσμικους (ΔΝΤ, ΕΚΤ κλπ) χωρις να εχει καμια νομικη κυρωση. Οι δανειστες θα αποδεχτουν την αποπληρωμη σε ελληνικο νομισμα το οποιο η ελλαδα θα τυπωσει σε δραχμες και θα ξεπληρωσει τους δανειστες.
Σε περιπτωση που ισχυει οτι συμφωνηθηκε με μερκελ και ΓΑΠ μεσα στη δανειακη συμβαση να υπαρχει και η αλλαγη του ελληνικου δικαιου σε αγγλικο τοτε εχουμε: Η ελλαδα ΠΡΕΠΕΙ να πληρωσει το χρεος σε ΕΥΡΩ και αν σκεφτουμε οτι η ισοτιμια θα κατρακυλησει σε 700/1 τοτε εχουμε την οριστικη παραδοση της Ελλαδας στους δανειστες.
Γιατι μιλαμε με σιγουρια για πτωχευση της Ελλαδας ; Μα δεν το λεμε εμεις αλλα ο Ρουμπινι ο οποιος ειπε οτι το 2013 θα πτωχευσουμε . Θα πτωχευσουμε γιατι ο κινδυνος του να παρουμε μαζι μας και Ιταλια αλλα και Γαλλια θα εχει εξανεμιστει και ετσι δεν θα φοβουνται να μας αφησουν στην μοιρα  μας.
Η ερωτηση που θα πρεπει να γινει απο ολους μας στον καθρεφτη μας. Η ερωτηση που θα πρεπει να γινει στον Σαμαρα και σε ολους τους βουλευτες που θα ψηφισουν ΝΑΙ στην νεα δανειακη συμβαση. Η ερωτηση που θα πρεπει να γινει μεσα στην βουλη ΤΩΡΑ , ΧΘΕΣ ειναι μια.
Γιατι παρεδωσαμε στους δανειστες το μεγαλυτερο διαπραγματευτικο χαρτι της Ελλαδας , που αναγκασε τους ευρωπαιους να “στηριξουν” το κουρεμα 50% και γιατι οι υπολοιπες χωρες δεν εχουν δεχτει παρομοια συμφωνια και συνεχιζουν να εχουν αυτο το πλεονεκτημα στα χερια τους.
Κυριοι οι στιγμες ειναι κρισιμες για το μελλον των παιδιων μας. Παρακαλουμε τους βουλευτες να κανουν ερωτηση μεσα στη βουλη . Παρακαλουνται οι βουλευτες που μας εχουν μαθει οτι εχουν τα κοτσια αυτα να ρωτησουν στην βουλη τα παραπανω. Πρεπει ο κοσμος να πληροφορηθει το τι γινετε με την νεα δανειακη συμβαση.
ΥΓ Η ειδηση της βομβας αυτης ανηκει στον κ Παναγιωτου Παναγιωτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου