Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπανδρέου μίλησε για... πραξικόπημα σε Μέρκελ και Σαρκοζί;


Έκπληξη προκαλεί, εφόσον αληθεύει, ένα tweet Γάλλου δημοσιογράφου, ο οποίος ανέφερε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, στη διάρκεια του δείπνου των Ευρωπαίων ηγετών στις Κάννες, δικαιολόγησε την απόφασή του για το δημοψήφισμα προκειμένου να αποφύγει... το πραξικόπημα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο tweet του ο Jean Quatremer: «Ο Παπανδρέου στο δείπνο της Τετάρτης δικαιολόγησε το δημοψήφισμα για να αποφύγει τον κίνδυνο πραξικοπήματος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ TWEET



Σημειωτέον ότι η πηγή δεν είναι τυχαία, σύμφωνα με το kozaro.com, καθώς ο J. Quatremer ήταν παρών στις Κάννες, στις off the record ενημερώσεις, είναι συνεργάτης της εφημερίδας Liberation, εξειδικευμένος στα ευρωπαϊκά θέματα και συγγραφέας του blog "Παρασκήνια των Βρυξελλών".

Όπως έγραψε ο Γάλλος δημοσιογράφος αυτόν τον ισχυρισμό ο Γ. Παπανδρέου τον διατύπωσε στη διάρκεια του δείπνου την Τετάρτη το βράδυ στους Ευρωπαίους ηγέτες.



Επίσης σε σκίτσο που φιλοξενεί στο blog του ο Jean Quatremer απεικονίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό να απευθύνεται στους Μέρκελ –Σαρκοζί και να προσπαθεί να τους τρομάξει με την είδηση του δημοψηφίσματος.

Το σκίτσο έχει τίτλο «Το δημοψήφισμα δεν θα γίνει» στο οποίο απεικονίζεται ο Παπανδρέου να κρατά μία κολοκύθα, όπως συνηθίζουν οι Αμερικανοί στον αποκριάτικο στολισμό Στέκεται μπροστά στους δύο ηγέτες της Ευρώπης που κοιτιούνται παραξενεμένοι μεταξύ τους και με εμφανή διάθεση χιούμορ ο Έλληνας πρωθυπουργός τους λέει: Ήταν απόκριες! Ένα αστείο, για να τρομάξετε, γελάσατε;». Ακριβώς πίσω από τον Γ. Παπανδρέου στέκονται δύο εύζωνοι που αναρωτιούνται «αστείο;»...


Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου