Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: Πλήρη στήριξη στο ΠΑΣΟΚ και εκλογές του Αγίου... Κάποτε




Τη στήριξή του στο Λουκά Παπαδήμο εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η χώρα έχει στο τιμόνι τον καλύτερο τεχνοκράτη, ο οποίος θα μπορέσει να ολοκληρώσει ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση.

«Όταν το καραβάνι προχωράει και γαυγίζουν τα σκυλιά δεν σταματήσει, προχωράει … πόσο μάλλον αν αυτά είναι πεκινουά και κανίς», είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Πάντως εξέφρασε την άποψη ότι δεν χρειάζονται γραπτές εγγυήσεις προς την Κομισιόν για την εκταμίευση της 6ης δόσης.

«Θα πάτε στος Βρυξέλλες να τους πείτε ότι στη γλώσσα μας υπάρχουν δύο λέξεις: μπέσα και φιλότιμο και ότι οι πολιτικοί αρχηγοί που σας στηρίζουν έχουν και μπέσα και φιλότιμο, υπογραφή δεν χρειάζεται».

Σχετικά με την ημερομηνία λήξης της κυβέρνησης, ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως αυτή θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

Μάλιστα τόνισε πως η συμβολή του κ. Παπαδήμου, στην άρση του αδιεξόδου θα είναι επιτυχής με βάση και την ταχύτητα επίτευξης του στόχου.

Πρότεινε, εξάλλου, προς τον κ. Παπαδήμο να μην «αγγίξει» ο θέμα της απόφασης της Χάγης και πρόσθεσε πως δεν είναι γενναίο εκ μέρους των πολιτικών δυνάμεων «ένα θέμα που θα ακολουθεί το θέμα του έθνους για πολλές δεκαετίες να φορτωθεί σε έναν άνθρωπο που ήρθε για τρεις μήνες, για άλλο σκοπό».

Επίσης, έκανε λόγο και για το θέμα της μετανάστευσης για να πει πως την επόμενη ημέρα που δεν θα είναι αυτή η μεταβατική κυβέρνηση, ο ΛΑΟΣ «που θα είναι στην κυβέρνηση με περισσότερα μέλη θα το λύσει μέσα στην πρώτη εβδομάδα».

Καταλήγοντας, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε πως πληροφορήθηκε ότι ο κ. Ερντογάν διά των οργάνων του δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος που συμμετέχει το κόμμα του σε αυτή την κυβέρνηση και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που οι Τούρκοι δεν με θέλουν στην κυβέρνηση, αισθάνομαι ότι έχω πετύχει».



Newsroom ΔΟΛ

Δεξί X-Trem

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου