Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Κίνηση ματ με Καμμένο από Σαμαρά


 









Κίνηση ματ με Καμμένο από Σαμαρά 
Η συμπεριφορά του Σωτήρη Χατζηγάκη, πόρρω απέχει από αυτή του Πάνου Καμμένου. Ο πρώτος, εκτός των αρχικών δηλώσεων, πριν καν κριθεί από το πειθαρχικό, έκανε υβριστικές αναφορές για τον Πρόεδρο της ΝΔ. Ο δεύτερος, συνάντησε τονΑντώνη Σαμαρά και εκθέτοντας τις απόψεις του, δήλωσε ότι ουδέποτε θα δημιουργήσει πρόβλημα στην παράταξη. Εξ ου και η αντιμετώπισή του, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι διαφορετική. 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ γνωρίζει ότι η άρνηση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δεν μπορεί να περάσει χωρίς κυρώσεις.
Ταυτοχρόνως, ο Π. Καμμένος έχει επικαλεστεί ζήτημα συνείδησης και- το επαναλαμβάνουμε, έχει καταστήσει σαφές ότι άσχετα με τις αποφάσεις του Προέδρου θα συνεχίσει να στηρίζει και τον ίδιο και το κόμμα.

Αυτό φαίνεται ότι γέρνει τη ζυγαριά και- σύμφωνα με έγκυρες πηγές- ο Α. Σαμαράς λογικά πρέπει να κινηθεί στην κατεύθυνση να διαγράψει τον Π. Καμμένο από την κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά όχι και από το κόμμα, σε μια ένδειξη καλών προθέσεων, για την στάση του. Με τον τρόπο αυτό, ο Π. Καμμένος θα έχει τη δυνατότητα να επανενταχθεί στο μέλλον ή να είναι εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.

Φυσικά κάποιοι θα σπεύσουν να πούνε ότι ο κ. Σαμαράς «ακούει» καλύτερα τις φωνές που προέρχονται από τα δεξιά. Ο πρόεδρος της ΝΔ όμως δηλώνει ότι αυτά τα… ακούει βερεσέ. Και ότι αυτό που μετράει είναι ότι ο Πάνος μίλησε από καρδιάς στον Αντώνη. 

Όσοι γνωρίζουν καλά τον κ. Σαμαρά, γνωρίζουν ότι είναι πείσμων και αυτόν που του κάνει πόλεμο, δεν διστάζει να τον πολεμήσει- ανεξάρτητα από το κόστος. 

Γνωρίζουν όμως ότι εύκολα μπορεί να πάρει σφουγγάρι και να σβήσει τα παλιά, αν η διαφωνία είναι λογική και τεκμηριωμένη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου