Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πετσάλνικος: Με μείωσαν ως πολιτικό και ως άνθρωπο



Μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής ο Φ. Πετσάλνικος σχολιάζοντας τα όσα έχουν λεχθεί τις προηγούμενες ημέρες για την πρόταση που έλαβε για την μεταβατική πρωθυπουργία της χώρας, τόνισε ότι δεν πρόκειται να λογοδοτήσει σε κανέναν άλλο εξωθεσμικό παράγοντα.
Αρχικά ο Φ. Πετσάλνικος, εκθίασε τη νέα κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς την "πρωτόγνωρη" γιατί όπως τόνισε "συμμετέχουν 3 κόμματα" και γιατί "την κυβέρνηση αυτή την ανέδειξε η ανάγκη".
Αναφορικά με όσα ελέχθησαν τις προηγούμενες μέρες ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε: "Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα, κάτι που εγώ δεν είχα επιδιώξει. Με διαστρευλώσεις και αναλήθειες ορισμένοι επιδόθηκαν σε ένα αγώνα δρόμου για να με μειώσουν ως πολιτικός και ως άνθρωπο" τόνισε ο Φ. Πετσάλνικος ενώ συμπλήρωσε ότι: "μου γεννήθηκε ένα ερώτημα: σε ποιόν οφείλουμε να λογοδοτούμε όλοι εμείς ως βουλευτές και ως πολιτικοί; Οφείλουμε να λογοδοτούμε στους πολίτες, στο σύνολο του ελληνικού λαού. Λογοδοτώ και σε όλους εσάς τους βουλευτές ως πρόεδρος της Βουλής, αλλά δεν λογοδότησα και δεν θα λογοδοτήσω σε κανένα άλλο εξωθεσμικό παράγοντα."

Enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου