Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: "Η ΧΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ"

«Η χώρα παίζει την τελευταία της ευκαιρία». Με αυτή τη κατηγορηματική αναφορά ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος εξήγησε, στο τηλεοπτικό σταθμό Mega, την επιλογή του να κάνει αυτού του είδους τη δραματική παρέμβαση για ανάγκη αλλαγής λειτουργίας του...
κυβερνητικού σχήματος.
Όπως διευκρίνισε, ο ίδιος έχει αναφερθεί σε αυτά τα ζητήματα πολλές φορές και στον Τύπο αλλά και στα θεσμικά όργανα του ΠΑΣΟΚ.
«Ο πρωθυπουργός είναι ο καλύτερα ενημερωμένος από όλους για την κατάσταση», προσέθεσε και υπογράμμισε ότι ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου έχει ζητήσει «να προχωρήσουμε δυναμικά».
«Εγώ συντάσσομαι με όσους το πιστεύουν αυτό» συνέχισε ο κ. Λοβέρδος, για να τονίσει ότι δενυποδεικνύει τίποτα στον πρωθυπουργό.
«Δεν διαμορφώνω στρατηγικές εξόδου όπως έχουν επανειλημμένα πει για μένα», πρόσθεσε.
«Έξω βλέπουν μία αμηχανία, ότι οι Έλληνες δεν θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και να βγουν από την κρίση», είπε ακόμη, και ζήτησε να υπάρχει σύμπλευση στο λόγο που αρθρώνεται στο εσωτερικό και το εξωτερικό.
Δήλωσε ότι συμφωνεί με νέες οριζόντιες πολιτικές «όπως έχω καταθέσει στο Υπουργικό Συμβούλιο».
Τάχτηκε ακόμη υπέρ της αναλογίας 0 προς 5 για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, υπέρ ενός μεσοπρόθεσμου προγράμματος με χειροπιαστά μέτρα αλλά και υπέρ των αποτελεσματικών αποκρατικοποιήσεων.
 
Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου