Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Καμμένος κατά Παπανδρέου. ΝΔ: Εκφράζει προσωπικές απόψεις

  Πέμπτη, 19 Μάιος 2011

  
Ευγενικό άδειασμα από ΝΔ σε Καμμένο
Σάλο προκάλεσε η δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι «έμμισθος μπρόκερ». Η δήλωση που έγινε στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του Γιάννη Παπαγιάννη εστο EXTRA3 πέφερε σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με το Γιάννη Ραγκούση να θέτει ευθέως θέμα Σαμαρά καθώς ο κ. Καμμένος δεν έκανε πίσω.


Πριν από λίγη ώρα, ο εκπρόσωπος τη ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης κράτησε σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις του κ. Καμμένου συντασσόμενος με τη δήλωση (Real FM) που έκανε νωρίτερα ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κώστας Τασσούλας, ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις του βουλευτή.

Αποστάσεις από τον κ.Καμμενο κράτησε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κώστας Τζαβάρας λέγοντας ότι θα πρέπει να αποδείξει ο κ.Καμμένος αυτά που λέει, πρόσθεσε ωστόσο ότι κάθε βουλευτης έχει το δικαίωμα να τοποθετείται.

Το θέμα έθεσε πρώτος στη  Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να ακούγονται τέτοιες εκφράσεις για τον πρωθυπουργό. «Εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει μιλάμε για εσχάτη προδοσία. Αυτή η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή. Ή ο κ. Καμμένος πρέπει να καταθέσει στοιχεία που έχει το κόμμα του ή να πάρει θέση».

Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο κ. Καμμένος ο οποίος είπε ότι από αγοραπωλησία ασφαλίστρου κινδύνου από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το 2009, μέρος των κερδών πήγε στα χέρια της εταιρείας στην οποία πρόεδρος είναι ο κ. Μαργέλης, γνωστός από την υπόθεση του καλαμποκιού, ενώ διευθύντρια η κ. Μιράντα Ξαφά και μέλος του ΔΣ ο πρόεδρος της Κόστα Ρίκα, ο οποίος συμμετέχει και στο ΔΣ ΜΚΟ υπό τον Ανδρίκο Παπανδρέου. «Θα πρέπει να ενημερωθεί ο εισαγγελέας» είπε ο κ. Καμμένος κατά λέξη, «εάν παίζονται τέτοια παιχνίδια»

Ξαναπαίρνοντας το λόγο ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι έθεσε το θέμα στη Βουλή προκειμένου να εξαντληθεί και να μη φουντώσει, ενώ σχολιάζοντας την τοποθέτηση Καμμένου υπογράμμισε «δεν ξέρω εάν δικαιολογεί το χαρακτηρισμό έμμισθος μπρόγκερ ο κ. Καμμένος αλλά θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για την εμπλοκή των ονομάτων των αδελφών του πρωθυπουργού.

«Για εμάς δεν υπάρχει θέμα Καμμένου» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης υπάρχει θέμα Σαμαρά. «Εάν ο κ. Σαμαράς τον κρατήσει στη ΝΔ μετά από όσα είπε αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάπτωση του πολιτικού βίου», τόνισε ο κ. Ραγκούσης. «Ο πρωθυπουργός πάνω από όλα βάζει το δημόσιο συμφέρον. Κανείς δε θα αμφισβητήσει το ήθος και την εντιμότητα του. Ήταν ένα άθλιο πισώπλατο χτύπημα και πρέπει ο κ. Σαμαράς να πάρει θέση εδώ και τώρα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για "πάσα" του θέματος από τον κ.Καρατζαφέρη και κάλεσε τόσο τον κ.Καμμένο όσο και την κυβέρνηση να δώσουν στοιχεία για την υπόθεση.

Για κριτική που υπερβαίνει τα οποιαδήποτε όρια έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Βουλής, Φιλιππος Πετσαλνικός.
Newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου