Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Λένε στην Τίνα… να κάνει κόμμα!

27.04.2011OFF THE RECORD


Τη σχετική πληροφορία δημοσιεύει σήμερα ο Στέφανος Κασιμάτης στην «Καθημερινή», και παρόλο που και ο ίδιος ο αρθρογράφος δηλώνει ότι… αρνείται να την πιστέψει, αποτυπώνει με χαρακτηριστικό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, και ευρύτερα στο πολιτικό σκηνικό.
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία έχει βγει το τελευταίο διάστημα στο αντάρτικο, με επικρίσεις της οικονομικής πολιτικής, και υπεράσπιση περιβαλλοντικών θέσεων, έχει δεχθεί εισηγήσεις από πολιτικούς φίλους της, να πάρει διαζύγιο από το ΠΑΣΟΚ, και να πρωτοστατήσει στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, με επίκεντρο την Οικολογία!
Η Τίνα Μπιρμπίλη βρέθηκε σε θέση Υπουργού Περιβάλλοντος, αμέσως μετά την πανηγυρική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, τον Οκτώβριο του 2009, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών στενή συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, μεταξύ άλλων και λογογράφος του σημερινού Πρωθυπουργού.
Η ίδια έχει κατ’ επανάληψη παραδεχθεί ότι δεν έχει πολιτικές ρίζες στο ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα πολλές φορές να έρθει σε σύγκρουση με παραδοσιακά κομματικά στελέχη, καθώς και με βουλευτές, όπως συνέβη στην περίπτωση της δόμησης εντός των περιοχών Natura.
Τις τελευταίες ημέρες, η Τίνα Μπιρμπίλη άνοιξε, προφανώς συνειδητά, διπλό μέτωπο με δυο κορυφαίους Υπουργούς της Κυβέρνησης, και «Ηρακλειδείς» του imperium του Γιώργου Παπανδρέου. Τα έβαλε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, για την πρόθεση του Υπουργού Οικονομικών να προχωρήσει σε «τακτοποίηση» των αυθαιρέτων, ενώ έστρεψε τα βέλη της και κατά του Γιάννη Ραγκούση, επιρρίπτοντας του ευθύνες, και υπονοώντας «αδιαλλαξία» του Υπουργού Εσωτερικών, στην υπόθεση της Κερατέας.

Πηγή: Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου