Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου!

23.03.2011ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Την ώρα που η ΕΣΗΕΑ βρίσκεται σε «πολεμική σύρραξη» με τον Όμιλο Μπόμπολα, για την απεργία που κήρυξε στα έντυπα του Συγκροτήματος της Μεταμόρφωσης, και η διοίκηση του Alter δίνει από την πλευρά της μάχη στα δικαστήρια για να δοθεί τέλος στις απεργίες διαρκείας των εργαζομένων του καναλιού του Ταύρου, ο Γιάννης Αλαφούζος επέλεξε το βήμα συνεδρίου για την Επικοινωνία, προκειμένου να ανοίξει… το κουτί της Πανδώρας.
Ο πρόεδρος του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε και στηλίτευσε τις στρεβλώσεις που εκτιμά ότι έχουν προκληθεί στον χώρο των ΜΜΕ από τις παρεμβάσεις της εκάστοτε Πολιτείας, και ονομάτισε ενδεικτικά τους Ευάγγελο Βενιζέλο, Δημήτρη Ρέππα και Θεόδωρο Ρουσόπουλο, ως τους υπουργούς των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι επέτειναν τη σύγχυση, αντί να δώσουν λύσεις.
Ο Γιάννης Αλαφούζος «φωτογράφισε» άλλα συγκροτήματα ΜΜΕ, με αιχμές ότι δεν πληρώνουν καν τους λογαριασμούς του ρεύματος, και σημείωσε ότι παρατηρείται το οξύμωρο, τέτοια συγκροτήματα να συνεχίζουν να εξασφαλίζουν δάνεια από ελληνικές και ξένες τράπεζες.
Η αναφορά ωστόσο του προέδρου του ΣΚΑΪ στην προοπτική να κλείσουν τηλεοπτικοί σταθμοί εντός του 2010, ήταν εκείνη που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε περίπου βέβαιος ότι μια τέτοια εξέλιξη είναι μη αναστρέψιμη. Πρόσθεσε πάντως ότι οι ανακατατάξεις που σημειώνονται λόγω της οικονομικής κρίσης, θα οδηγήσουν πιθανότατα στη δημιουργία νέων ομίλων στον χώρο των ΜΜΕ.

Πηγή:  Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου