Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Τα έχωσε ο Τζαμτζής στην διακυβέρνηση Παπανδρέου-Παπαδήμου




Τα έχωσε ο Τζαμτζής στην διακυβέρνηση Παπανδρέου-ΠαπαδήμουΜπορεί οι εποχές που ζούμε να είναι της σύνθεσης και της συναίνεσης και κυρίως να βάζουν κάτω από το χαλί τις παλιές έριδες και διαφορές μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , χάριν της συγκυβέρνησης, ωστόσο υπάρχουν ακόμη βουλευτές που φαίνεται να μην ξεχνούν τα "εγκλήματα" που έκαναν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και κυρίως η τελευταία του Γιώργου Παπανδρέου.  Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Δάνης Τζαμτζής, που χτες κατά την διάρκεια της ομιλίας του κατακεραύνωσε τα όσα είπε ο Σαχινίδης και τα έχωσε την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και του Παπαδήμου!
Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας του, που για να λέμε και τους στραβού το δίκιο, έβγαλε το άχτι των δεξιών βουλευτών: 
"Διάβασα ακόμη στην αιτιολογική έκθεση και άκουσα και από τον κ. Σαχινίδη ότι τα τελευταία τρία χρόνια εφαρμογής του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής η ελληνική οικονομία πέτυχε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί η ιστορία δεν μπορεί να ξαναγράφεται δέκα φορές: Ο κ. Παπανδρέου έφυγε και ήλθε ο κ. Παπαδήμος επειδή πρώτα απʼ όλα μάς οδήγησε σʼ ένα μνημόνιο χωρίς διαπραγμάτευση.
Αυτό όμως που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ένα: Η Νέα Δημοκρατία σήμερα δεν είναι «ουρά» της προηγούμενης πολιτικής που εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ. Η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι μία, ότι δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς γύρισε το παιχνίδι. Και βεβαίως αυτή η Κυβέρνηση στηρίζεται από τρεις παρατάξεις, αλλά ο Αντώνης Σαμαράς γύρισε ένα παιχνίδι δύσκολο.
Δεν ακολουθούμε λοιπόν την πολιτική σας. Πάμε να γλιτώσουμε τη χώρα από τις επιπτώσεις μιας πολιτικής που εφαρμόστηκε. Βεβαίως σήμερα δεν ψηφίζουμε την αιτιολογική έκθεση. Ψηφίζουμε ένα νομοσχέδιο το οποίο πραγματικά δίνει λύση σε πολλά προβλήματα"



http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου