Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Ο Θόδωρος Αμπατζόγλου νέος διοικητής του ΟΑΕΔΟ φαρμακοποιός Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αναλαμβάνει νέος Διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση.


ΔιαφημίσειςΦθηνά CONVERSE All StarΧτύπα τα All Star Chuck Taylor σε Δημοπρασία στο ricardo.gr.ricardo.gr/converseCosmoteΚάνε τώρα νέα σύνδεση Cosmote και απόκτησε νέα συσκευή δωρεάν!www.cosmote.gr
Ο φαρμακοποιός Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αναλαμβάνει νέος Διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση.

Ο κ. Αμπατζόγλου αντικαθιστά τον απερχόμενο κ. Ηλία Κικίλια.

Ο κ. Αμπατζόγλου ήταν στο παρελθόν διοικητής του ΙΚΑ και είναι πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Σημειώνεται πως την περασμένη βδομάδα ο υπουργός Εργασίας είχε ζητήσει την παραίτηση του διοικητή του οργανισμού Ηλία Κικίλια, ενέργεια που είχε προκαλέσει ενδοκυβερνητικούς τριγμούς.

Πριν από λίγο σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει "Δεν συμφωνούμε με την απόφαση. Είναι τουλάχιστον άκομψη, δεν εξυπηρετεί την ενιαία λειτουργία της κυβέρνησης και την αποτελεσματικότητα".
 


Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/230854/o-thodoros-abatzoglou-neos-dioikitis-tou-oaed-1/#ixzz2RsHn0T6t

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget