Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Υπέρ του Ψωμιάδη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου



Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου πρότεινε να αναιρεθεί η απόφαση με την οποία ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή και με βάση τον Καλλικράτη τέθηκε σε αργία

Picture 0 for Υπέρ του Ψωμιάδη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Την αναίρεση της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, βάσει της οποίας τέθηκε σε αργία ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για την υπόθεση μείωσης των προστίμων σε πρατηριούχο πρότεινε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Κονταξής.
Ο αντιεισαγγελέας πρότεινε να αναιρεθεί η απόφαση με την οποία  ο κ. Ψωμιάδης είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή και με βάση τον Καλλικράτη τέθηκε σε αργία.

Ο αντιεισαγγελέας είπε ότι η απόφαση δεν βασίστηκε σε εμπεριστατωμένη αιτιολογία. Ο κ. Ψωμιάδης είχε καταδικαστεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό για μείωση προστίμου σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων.

«Από τη πρώτη στιγμή δήλωσα ότι έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Ότι η αλήθεια, τελικά, θα λάμψει. Η αρχή έγινε με την προχθεσινή αθωωτική απόφαση για την υπόθεση της λίμνης Κορώνειας. Η σημερινή αναιρετική και εμπεριστατωμένη πρόταση του Εισαγγελέα, αποκαθιστά την αλήθεια. Αναμένουμε την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, πιστεύοντας στη δικαίωσή μου» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης.
Αν η εισήγηση του αντιεισαγγελέα γίνει δεκτή τότε ο Π.Ψωμιάδης θα επανέλθει στο αξίωμά του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και η υπόθεση του θα εκδικαστεί ξανά στο εφετείο.


Voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου