Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόβα εκλογών για Σαμαρά

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Η σημερινή επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στον ΟΑΕΔ δείχνει ότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ανοίγει και επισήμως τη «βεντάλια» της προεκλογικής στρατηγικής που επεξεργάζεται εδώ και καιρό.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε «πορεία προς το λαό», που θα περιλαμβάνει περιοδείες σε κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες της χώρας, προκειμένου να μεταφέρει το πολιτικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας για την επανεκκίνηση της χώρας, καθώς και επισκέψεις που θα έχουν ξεχωριστή σημειολογία.
Κραδαίνοντας το επιχείρημα της πολιτικής δικαίωσης για τις θέσεις που διατυπώνει εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, για την αδιέξοδη πολιτική του Μνημονίου, ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε τον ΟΑΕΔ, εκεί όπου καταγράφεται και αριθμητικά το δράμα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, με την ανεργία να καλπάζει, και τη μελαγχολία να εμπεδώνεται ως συναίσθημα, κυρίως μεταξύ των νέων ανθρώπων.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσει τέτοιες δημόσιες παρεμβάσεις και επισκέψεις, καθώς εκτιμάται ότι η επαφή του με τον απλό κόσμο, ενισχύει την εικόνα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, και παγιώνει τη μη αναστρέψιμη πορεία για την επίτευξη αυτοδυναμίας στις εκλογές.

Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου