Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Στο σφυρί οι θυγατρικές της Αγροτικής Τράπεζας

 PDF
29.04.2011
Image «Πέρασε» και από τη γενική συνέλευση των μετόχων η πώληση όλων των μη χρηματοπιστωτικών θυγατρικών της ΑΤΕbank. Δωδώνη, ΕΒΖ, ΕΛΒΙΖ και ΣΕΚΑΠ βγαίνουν πλέον επισήμως στην αγορά προς αναζήτηση πρόθυμων αγοραστών με ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό. Θα προηγηθούν η επιλογή συμβούλου που θα αναλάβουν και το έργο της αποτίμησης των επιχειρήσεων. Ήδη ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. και δια στόματος του διοικητή της ΑΤΕ, Θ. Πανταλάκη ο σύμβουλος που θα «τρέξει» -μαζί με την Αγροτική- την πώληση της ΕΒΖ και είναι η Eurobank. Για τις υπόλοιπες θα χρειαστεί να περιμένουμε τις επίσημες προκηρύξεις που αναμένονται στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Ο κ. Πανταλάκης παρουσίασε την πώληση των αγροτοβιομηχανιών της ΑΤΕ ως μονόδρομο και αναπόσπαστο μέρος του τετραετούς προγράμματος αναδιάρθρωσης που ξεκίνησε η τράπεζα να υλοποιεί το 2010 και προβλέπεται να ολοκληρώσει το 2013. Τόνισε ότι απορρέει από τις υποχρεώσεις που η χώρα έχει αναλάβει όχι μόνο απέναντι στην τρόικα αλλά και στην γενική διεύθυνση ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Άφησε δε αιχμές εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης για την «παράνομη (ύψους 675 εκατ. ευρώ δηλ. πολύ μεγαλύτερη από εκείνη που δικαιούνταν με βάση το κοινοτικό δίκαιο) χρηματοδότηση από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας το 2008.
«Η ΑΤΕ τότε δοκίμασε τον απαγορευμένο καρπό», είπε παραστατικά για να συμπληρώσει λίγο αργότερα ότι η πώληση όλων των περιουσιακών της στοιχείων και η απεμπλοκή από τις μη χρηματοπιστωτικές δραστηριότητες που της επιβλήθηκε από την Ε.Ε. από το καλοκαίρι του 2010 (στάλθηκε, όπως αποκάλυψε επιστολή από την γενική διεύθυνση ανταγωνισμού της Κομισιόν») αποτελεί ουσιαστικά την «ποινή» που της επιβάλλεται. «Η τράπεζα αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό επιτήρηση [… ]Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ναι, θα πωληθούν όλα, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο», ανέφερε κάποια στιγμή που οι τόνοι ανέβηκαν ο διοικητής της ΑΤΕ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις αγροκτηνοτροφικές βιομηχανίες της ΑΤΕ θα πωληθούν και όλες οι υπόλοιπες συμμετοχές σε μη χρηματοπιστωτικές δραστηριότητες, όπως επίσης και όλες οι μειοψηφικές συμμετοχές της τράπεζας σε άλλες εταιρείες, (Αττική Οδός, Πειραιώς, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ κ.α.)
Αντίθετα, σύμφωνα με τον κ. Πανταλάκη, δεν πρόκειται να πωληθεί η ΑΤΕ Ασφαλιστική η οποία εντάσσεται στις χρηματοοικονομικές δραστηριότητες του ομίλου και "θα συνεχίσει να αναπτύσσεται μαζί με τη "μαμά" Αγροτική".
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της διοίκησης, το ενεργητικό της τράπεζας θα συνεχίσει να μειώνεται μέχρι το τέλος του 2013 για να αρχίσει να αυξάνεται από τη χρονιά αυτή κι έπειτα.
 
«Μεγάλη στιγμή για την ΑΤΕ η ΑΜΚ»
Το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης πάει «πακέτο» με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1,26 δισ. ευρώ (1,259 δισ. ευρώ, για την ακρίβεια) με στόχο μετά το 2013 η τράπεζα να αλλάξει χαρακτήρα και να «γυρίσει σελίδα».
Απευθυνόμενος σε μικρομετόχους οι οποίοι εξέφραζαν ενστάσεις ως προς την τιμή της αύξησης αλλά και το reverse split της μετοχής, ο κ. Πανταλάκης τόνισε «Πρέπει να καταλάβετε ότι σήμερα είναι μια μεγάλη στιγμή για την τράπεζα. Έχει προηγηθεί αγώνας 1 έτος και περισσότερο για να δοθεί προοπτική επιβίωσης στην Αγροτική Τράπεζα. Αυτή τη στιγμή ουσιαστικά ψηφίζετε για την επιβίωση της Αγροτικής και θα πρέπει να σας ικανοποιεί το γεγονός ότι, εν μέσω αυτής της συγκυρίας, το δημόσιο, δηλαδή το κάθε νοικοκυριό ξεχωριστά, εξακολουθεί στηρίζει την Τράπεζα».
Όπως είπε, οι μέτοχοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μια τεράστια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, σχεδόν δέκα φορές παραπάνω από τα ίδια κεφάλαια που έχει αυτή τη στιγμή και τα οποία ανέρχονται σε 131 εκατ. ευρώ. Ειδικά για τους όρους της αύξησης και για το reverse split (10 παλαιές προς 1 νέα) υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο για την τράπεζα και τους μετόχους δεδομένων των συνθηκών» και ότι επελέγησαν «μέσα από 200 και πλέον εναλλακτικά σενάρια που επεξεργαστήκαμε».
Υπενθυμίζεται ότι η αύξηση θα γίνει αφού θα έχει προηγηθεί μείωση της ονομαστικής τιμής της μετοχής στο 0,60 ευρώ, με τιμή διάθεσης 1,07 ευρώ ανά μετοχή και σε αναλογία 13 νέες μετοχές προς κάθε μια παλαιά. Μετά την αύξηση ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας (pro forma) θα διαμορφωθεί σε 12,54% από 7,4% σήμερα.
Σημειώνεται ότι η Αγροτική Τράπεζα θα περάσει κανονικά τα επόμενα stress test, καθώς οι παραδοχές με τις οποίες θα αξιολογηθεί λαμβάνουν υπόψη την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Ο κ. Πανταλάκης διάβασε, επίσης, στους μετόχους επιστολή του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στην οποία αναφέρεται η κάλυψη του ποσοστού του δημοσίου και η δέσμευση της κυβέρνησης να διατηρήσει το ποσοστό αυτό 6 μήνες μετά την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση.

Όπως ανέφερε στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης ο κ. Πανταλάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις μετόχων, η Αγροτική θα παραμείνει στο δημόσιο τομέα. Ωστόσο, εξέφρασε την προσωπική του επιθυμία το δημόσιο να περιορίσει το ποσοστό του από 77% σήμερα τουλάχιστον στο 50% συν μια μετοχή, καθώς, όπως είπε, δεν χρειάζεται ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώνει την Αγροτική.
Ο «ισχυρός άνδρας» της Αγροτικής αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στην αύξηση κεφαλαίου, λέγοντας ότι από αύριο θα είναι νέος μέτοχος της Αγροτικής και «εμείς ως Αγροτική θα θέλαμε να πάρουμε το κομμάτι των δανείων (του Ταμείου Παρακαταθηκών) για να αυξήσουμε το χαρτοφυλάκιό μας, αλλά αυτό πρέπει να εγκριθεί από τους αρμόδιους φορείς».
 
«Τέλος η Αγροτική των επιδοτήσεων»
Απαντώντας σε ερωτήσεις μετόχων για τα δάνεια προς πολιτικά κόμματα, επιχειρήσεις κ.α. που βάρυναν το παρελθόν της τράπεζας, ο κ. Πανταλάκης ήταν κατηγορηματικός: «Το παραμύθι της ΑΤΕ η οποία επιδοτούσε τελείωσε οριστικά». Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τευτλοκαλλιέργεια, λέγοντας ότι «η Αγροτική έχασε τα τελευταία χρόνια 250 εκατ. ευρώ επιδοτώντας την καλλιέργεια των τεύτλων» και σημείωσε ότι τέτοιες πρακτικές δε μπορεί να «αντέξει» πλέον η τράπεζα.  
 
Οι αποφάσεις της Γ.Σ. όπως τις ανακοίνωσε η ΑΤΕ
Θέμα 1: Εγκρίθηκε η Έκθεση Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση 2010.
Θέμα 2: Εγκρίθηκαν οι ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και η Έκθεση των Ελεγκτών για την εταιρική χρήση 2010 και αποφασίσθηκε η μη διανομή μερίσματος.
Θέμα 3. Εγκρίθηκαν οι Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις των εταιριών του Ομίλου της ΑΤΕbank και η Έκθεση των Ελεγκτών για την εταιρική χρήση 2010.
Θέμα 4:Αποφασίσθηκε η απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τη χρήση 2010.
Θέμα 5: Εξελέγησαν, εκ μέρους της εταιρίας PricewaterhouseCoopers Α.Ε., οι Ορκωτοί Ελεγκτές κ.κ. Μάριος Ψάλτης του Θωμά ως Τακτικός Ελεγκτής και Δημήτριος Σούρμπης του Ανδρέα ως Αναπληρωματικός Ορκωτός Ελεγκτής, για τη διενέργεια του ελέγχου των Οικονομικών Καταστάσεων της Τράπεζας (Απλών και Ενοποιημένων) για τη χρήση 2011.
Θέμα 6: Εγκρίθηκαν οι αμοιβές και τα πάγια έξοδα του Προέδρου, των Αντιπροέδρων και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση 2010 και καθορίστηκαν οι αμοιβές αυτών για τη χρήση 2011.
Θέμα 7: Εγκρίθηκαν οι αποζημιώσεις των μελών της Επιτροπής Ελέγχου για την εταιρική χρήση 2010 και καθορίστηκαν οι αποζημιώσεις αυτών για τη χρήση 2011.
Θέμα 8: Εγκρίθηκε η χορήγηση άδειας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε στελέχη της Τράπεζας για τη συμμετοχή τους σε Διοικητικά Συμβούλια ή σε εταιρείες στις οποίες συμμετέχει η ΑΤΕbank ή επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
Θέμα 9: Εγκρίθηκε η ανανέωση για ένα έτος του ασφαλιστηρίου με την Αγροτική Ασφαλιστική για την Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης των μελών του Δ.Σ. και στελεχών της Τράπεζας.
Θέμα 10: Εγκρίθηκε η εκλογή του νέου μέλους του Δ.Σ. κ. Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Ηλία Τζαβαλή.
Θέμα 11: Εγκρίθηκε η αύξηση του ποσού του προγράμματος έκδοσης μεσοπροθέσμων ομολογιών (ΕΜΤΝ) κατά το ποσό των 5 δις Ευρώ.
Θέμα 12: Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις των άρθρων 12, 13, 14, 15, 16, 19, 20 και 21 του Καταστατικού της ΑΤΕbank για την προσαρμογή του στις διατάξεις του ν. 3884/2010.
Θέματα 13 και 14: (συζητήθηκαν από κοινού λόγω συνάφειας) Αποφασίστηκε η αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης κοινής ονομαστικής μετά ψήφου μετοχής από €0,72 σε €7,2000000318075800 ανά μετοχή με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των κοινών μετοχών (reverse split) με αναλογία δέκα (10) παλαιές μετοχές προς μία (1) νέα, δηλαδή με μείωση του αριθμού των κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών από 905.444.444 σε 90.544.444 και η μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Τράπεζας κατά € 597.593.333,28 με σκοπό το σχηματισμό ισόποσου ειδικού αποθεματικού, σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 4α κ.ν. 2190/1920, με μείωση της ονομαστικής αξίας της τιμής της κοινής μετοχής από € 7,2000000318075800 σε € 0,60 ανά μετοχή. Αποφασίστηκε η σχετική τροποποίηση του άρθρου 6 του Καταστατικού.
Θέμα 15: Αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με καταβολή μετρητών ύψους € 706.246.663,20 και έκδοση 1.177.077.772 νέων κοινών ονομαστικών με δικαίωμα ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας €0,60 εκάστη, με τιμή διάθεσης €1,07 η κάθε μία, η οποία θα δύναται να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής κατά το χρόνο αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης, με σκοπό την άντληση κεφαλαίων ύψους μέχρι €1.259,5 εκατ. και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων σε αναλογία 13 νέες κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας €0,60 εκάστη για κάθε μία (1) παλαιά κοινή ονομαστική μετά ψήφουμετοχή, ονομαστικής αξίας €0,60 εκάστη.
Τα κεφάλαια που θα αντληθούν, αφαιρουμένων των εξόδων, θα διατεθούν κατά το ποσό των € 675 εκατ. για την εξαγορά των προνομιούχων μετοχών που κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο υπαγωγής της Τράπεζας στις διατάξεις του ν. 3723/2008 και κατά το υπόλοιπο ποσό για την ενίσχυση της κεφαλαιακής επάρκειας της Τράπεζας. Η υπέρ το άρτιον διαφορά θα αχθεί σε πίστωση του λογαριασμού "Αποθεματικά από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον". Η προθεσμία για την καταβολή της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου θα διαρκεί μέχρι τέσσερις (4) μήνες από τη λήψη της απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης με την οποία προσδιορίζεται και η τιμή διάθεσης των νεοεκδοθησομένων κοινών μετοχών και εξουσιοδοτείται το Διοικητικό Συμβούλιο να συγκεκριμενοποιήσει την προθεσμία αυτή, καθώς και να την παρατείνει, εφόσον χρειαστεί, κατά ένα (1) ακόμη μήνα, σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 4 του κ.ν. 2190/1920. Στην περίπτωση που μετά την πάροδο της παραπάνω προθεσμίας για την ολοσχερή καταβολή της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου δεν έχει καλυφθεί το σύνολο της αύξησης αυτής, το μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας θα αυξηθεί μέχρι το ποσό της τελικής κάλυψης σύμφωνα με το άρθρο 13α του κ.ν. 2190/1920.
Οι δικαιούχοι άσκησης δικαιώματος προτίμησης θα μπορούν να ασκήσουν δικαίωμα προτίμησης στις νέες μετοχές με αναλογία 13 νέες κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές προς 1 παλαιά κοινή μετοχή. Ειδικότερα, δικαίωμα προτίμησης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα έχουν οι εγγεγραμμένοι μέτοχοι στο Μητρώο Μετόχων της ΕΧΑΕ τη δεύτερη εργάσιμη που έπεται της ημερομηνίας αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης σύμφωνα με το άρθρο 5.2 του Κανονισμού του Χ.Α., όπως αυτή θα καθορισθεί και ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία από το Δ.Σ. της Τράπεζας, και όσοι αποκτήσουν δικαιώματα προτίμησης κατά την περίοδο διαπραγμάτευσής τους στο Χ.Α.
Στους ως ανωτέρω ασκήσαντες πλήρως τα δικαιώματα προτίμησής τους παρέχεται δικαίωμα προεγγραφής για την επιπλέον απόκτηση αδιάθετων μετοχών στην ως ανωτέρω ορισθείσα τιμή διάθεσης, χωρίς περιορισμό ανώτατου αριθμού μετοχών. Το ως άνω δικαίωμα προεγγραφής θα ασκείται ταυτόχρονα με την άσκηση των δικαιωμάτων προτίμησης, με την υποβολή έγγραφης δήλωσης στα Καταστήματα της Τράπεζας και με την ταυτόχρονη καταβολή σε μετρητά ή δέσμευση ποσού σε λογαριασμό που τηρείται στην Τράπεζα του συνόλου της αξίας των εν λόγω μετοχών. Επίσης, στους απασχολούμενους (με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, παροχής υπηρεσιών ή έργου) από την Τράπεζα στην Ελλάδα και από τις κατά το χρόνο διάθεσης των νέων μετοχών θυγατρικές της με έδρα την Ελλάδα ως και στους συνταξιούχους της Τράπεζας στην Ελλάδα, παρέχεται το δικαίωμα να δηλώσουν εγγράφως τη βούλησή τους στα Καταστήματα της Τράπεζας για την απόκτηση αδιάθετων μετοχών στην ως ανωτέρω ορισθείσα τιμή διάθεσης, με την ταυτόχρονη καταβολή σε μετρητά ή δέσμευση ποσού λογαριασμού τους στην Τράπεζα για το σύνολο της αξίας των μετοχών αυτών. Σε περίπτωση που, μετά την άσκηση των δικαιωμάτων προτίμησης παραμείνουν αδιάθετες μετοχές, αυτές θα διατεθούν από το Δ.Σ. της Τράπεζας στις ακόλουθες κατηγορίες επενδυτών, κατά σειρά προτεραιότητας, ως εξής : α) στους ως άνω εγγραφέντες για την απόκτηση αδιάθετων μετοχών απασχολούμενους και συνταξιούχους ΑΤΕ καθώς και στους προεγγραφέντες μετόχους για αδιάθετες μετοχές, εάν δε ο αριθμός των αδιάθετων μετοχών δεν επαρκεί για την πλήρη ικανοποίηση της ζήτησης θα ικανοποιηθούν αναλογικά με βάση τον αριθμό των αδιάθετων μετοχών που έχουν ζητήσει και μέχρι την πλήρη εξάντληση της ζήτησης, β) σε ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές στην Ελλάδα, καθώς και σε διεθνείς επενδυτές που θα συμμετάσχουν σε διαδικασία ιδιωτικής τοποθέτησης (ήτοι, σε διαδικασία που δεν αποτελεί δημόσια προσφορά και θα συνδιοργανώσουν αφενός η Τράπεζα και αφετέρου οι Alpha Bank, Eurobank Equities, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και Marfin Popular Bank) σε τιμή που θα προκύπτει από τη διαδικασία του Βιβλίου Προσφορών και η οποία δεν θα είναι μικρότερη από την ως ανωτέρω ορισθείσα τιμή διάθεσης, γ) αν μετά τα παραπάνω εξακολουθούν να υπάρχουν αδιάθετες μετοχές αυτές θα διατεθούν στην ως ανωτέρω ορισθείσα τιμή διάθεσης στο Ελληνικό Δημόσιο έως του συνολικού ποσού των €170,75 εκατ., δ) εφόσον, τέλος, εξακολουθούν να υπολείπονται αδιάθετες μετοχές αυτές θα διατεθούν στην τιμή διάθεσης στους Εγγυητές Κάλυψης Alpha Bank, EFG Eurobank Ergasias, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και Marfin Popular Bank με βάση σύμβαση εγγύησης κάλυψης που θα συνάψει η Τράπεζα μ’ αυτούς και με μέγιστο ποσό αναδοχής €115,0 εκατ.
Αν παρά ταύτα υπολείπονται αδιάθετες μετοχές, αυτές θα διατεθούν από το Δ.Σ. της Τράπεζας κατά την κρίση του. Η άσκηση του δικαιώματος προτίμησης θα πραγματοποιηθεί κατά τα προβλεπόμενα στο νόμο μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία που θα καθορισθεί και ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όπως ο νόμος ορίζει, από το Δ.Σ. της Τράπεζας. Οι νέες κοινές μετοχές που θα εκδοθούν θα δικαιούνται μέρισμα από τα κέρδη της χρήσης 2011, εφόσον διανεμηθεί μέρισμα.
Σύμβουλοι έκδοσης της αύξησης έχουν οριστεί οι Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank EFG Equities και Τράπεζα Πειραιώς.
Το Ελληνικό Δημόσιο ως βασικός μέτοχος δήλωσε στην Τακτική Γενική Συνέλευση ότι θα ασκήσει πλήρως, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, τα δικαιώματα προτίμησής του επί των κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών που κατέχει και που αντιστοιχούν σε ποσοστό 77,312% του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας και επιπλέον θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέσω τυχόν αδιάθετων νέων μετοχών έως το ποσό των € 170,75 εκατ. καθώς και ότι επιφυλάσσεται για τη διατήρηση του ποσοστού συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών μετά την έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών της Τράπεζας. Επίσης, αποφασίστηκε η παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. της Τράπεζας και η αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 6 του Καταστατικού.
 
Θέμα 16: Αποφασίστηκε η εξαγορά των προνομιούχων μετοχών ν. 3723/2008 του Ελληνικού Δημοσίου από την Τράπεζα υπό την προϋπόθεση λήψης των αναγκαίων εγκρίσεων. Παρεσχέθησαν οι σχετικές εξουσιοδοτήσεις.
Θέμα 17: Εγκρίθηκε η παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. της Τράπεζας κατ’ άρθρο 13 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920 να αυξάνει, το μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας μέχρι του 50% του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, κατά την ημερομηνία χορήγησης της σχετικής εξουσιοδότησης, με την έκδοση νέων μετοχών ή ομολογιών μετατρέψιμων σε μετοχές της Τράπεζας
Θέματα 18 και 19 (συζητήθηκαν από κοινού λόγω συνάφειας): Η Τακτική Γενική Συνέλευση ενημερώθηκε για το Σχέδιο Αναδιάρθρωσης και επικύρωσε την από 27/04/2011 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας.

Γιάννης Τσατσάκης


AGRONEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου