Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Κακό μπελά βρήκε ο Καρατζαφέρης

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011


 

Η "ναυμαχία" μεταξύ του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη συνεχίζεται.

Τα όσα ειπώθηκαν χθες στη Βουλή από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ και στη συνέχεια από τον πρώην υπουργό Άμυνας για τα υποβρύχια και τις πιέσεις που υποστήριξε ότι δέχθηκε, δεν είναι τίποτα μπροστά στις σκληρές κουβέντες που αντάλλαξαν σήμερα μέσω του realfm 97,8.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης πέταξε το γάντι στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. τονίζοντας: «Θέλω να εξεταστώ δημοσίως. Ο κ. Καρατζαφέρης ψήφισε την παραλαβή και με ερωτήσεις από το 2008 έδειξε ότι γνώριζε τη γερμανική άποψη εκ των προτέρων. Και τον Αύγουστο του 2009 που λέει ότι χάλασε την παραλαβή των πυρομαχικών των Leopard, εμείς λέγαμε να γίνει η ανάθεση στην ΕΑΣ και ο κ. Καρατζαφέρης στους Αμερικάνους» και κάλεσε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. να ζητήσουν την άρση της ασυλίας τους και να πάνε στην τακτική δικαιοσύνη για να αποδειχθούν τα λεγόμενά τους.

«Θα τους πατήσω κάτω τους ψεύτες. Θα τους πατήσω κάτω τους συκοφάντες. Θα απολογηθεί για τις παλιανθρωπιές και τις ανηθικότητες. Ο Μειμαράκης είναι κλέφτης συνειδήσεων, της αναληθείας, κλέφτης της ψευτιάς», είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. απαντώντας στον πρώην υπουργό Άμυνας, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αναρωτηθεί σε υψηλούς τόνους: «Είναι νονός ο Καρατζαφέρης; Ψάξτε το».

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Άμυνας ζήτησε να γίνει εξεταστική για όλους και να διερευνηθεί ο ρόλος του Γ. Καρατζαφέρη και τόνισε: «Και ο ρόλος του Καρατζαφέρη πρέπει να ελεγχθεί. Γιατί ψήφισε τη παραλαβή και την πώληση των ναυπηγείων; Ποιος είναι ο ρόλος του; Δεν λεω ότι εκτελεί συμβόλαιο. Ερωτήματα βάζω».

«Εμένα δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα. Δεν είπα τίποτα. Εγώ κινήθηκα πάνω στη παραγγελία της εισαγγελέως που λέει να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες όλων των υπουργών που επόπτευσαν» απάντησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και αρνήθηκε ότι πίεσε τον πρώην υπουργό Άμυνας να παραλάβει τα υποβρύχια.

«Είναι παλιάνθρωπος και θα πληρώσει για αυτά. Έμπλεξε με κακό παιδί. Οι αλητείες δεν θα περάσουν. Θα απολογηθεί όσο και να εκλιπαρεί» είπε ο κ. Καρατζαφέρης και τον κατήγγειλε για «μεθοδεύσεις υποκόσμου». Όπως είπε χθες «έπιανε τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. πριν την ομιλία μου και τους εκβίαζε. Αυτά είναι μεθοδεύσεις του υποκόσμου».

Πάντως, η κόντρα των δύο ανδρών φαίνεται να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς ο κ. Καρατζαφέρης θα καταθέσει αγωγή.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου