Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Θ. Πάγκαλος: Τεμπέλικο το δημόσιο σύστημα

Θ. Πάγκαλος: Τεμπέλικο το δημόσιο σύστημα

Στον τεμπέλικο τρόπο ζωής του δημοσίου συστήματος της Ελλάδας αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος από την Τουρκία, όπως τόνισε με δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. Προανήγγειλε ακόμη αγωγή κατά του εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ., Γ. Μιχελάκη.
 

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αυτόν τον "τεμπέλικο" τρόπο, είχε αναφερθεί και ο κ. Αλογοσκούφης όταν ο πρώην πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, του έλεγε να αφήσουν για αργότερα τα μέτρα, ενώ παρόμοιες αναφορές κάνουν στελέχη της Ε.Ε..
Πρόσθεσε ότι δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τεμπέληδες τους Έλληνες την στιγμή που έχει γράψει βιβλίο για την εργατικότητα τους. Σχετικά με τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε για την Finansbank, ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ είχε χαρακτηρίσει απλώς υπερβολικό το τίμημα εξαγοράς του μεριδίου της τράπεζας ενώ τόνισε ότι σαν επένδυση, δείχνει τον δρόμο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Τονίζει ότι η Ν.Δ. έχει επιλέξει τη μέθοδο των προσωπικών υποθέσεων και θέλει να υποδείξει στον πρωθυπουργό τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί τις υποθέσεις του. Προανήγγειλε ακόμη ότι θα κάνει αγωγή κατά του εκπροσώπου της Ν.Δ., Γ. Μιχελάκη, ζητώντας αποζημίωση.
Τέλος, ανέφερε ότι αισθάνεται λύπη για μεγάλη μερίδα Ελλήνων δημοσιογράφων, που επινοούν γεγονότα και κατασκευάζουν ειδήσεις.
Με ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., Γ. Μιχελάκης, μετά τις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου δήλωσε:

«Ο κ. Πάγκαλος κατέφυγε στην κρατική προστασία της Ε.Ρ.Τ., για να συνεχίσει, χωρίς αντίλογο, το υβρεολόγιο και την ασύστολη ψευδολογία. Άξιος ο κομματικός μισθός τους. Μόνο που τον πληρώνει όλος ο ελληνικός λαός».
Πηγή:  Enet.gr

Κανένα σχόλιο. Σχολιάστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου