Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Αποκλειστικό ! Μυστικές διαβουλέυσεις για νέο κόμμα από βουλευτές ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας




Έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες κι εν όψει των δραματικών εξελίξεων που βιώνει η χώρα , ανεξάρτητα αν υπερψηφιστεί ή όχι το νέο μνημόνιο και προχωρήσει τελικά το psi, οι διαβουλεύσεις δεκάδων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας για τη συγκρότηση νέου κόμματος , που θα μπορέσει να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό και να βάλει τη χώρα σε αναπτυξιακή πορεία.

Στις διαβουλεύσεις μετέχουν βουλευτές της επαρχίας κυρίως , που δεν έχουν αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες και δεν είναι χαρακτηρισμένοι  αρνητικά στη συνείδηση της κοινής γνώμης. Το σκεπτικό είναι ,να γίνει ένα νέο κόμμα , που θα υπερβεί τις ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές , με μόνο στόχο τη σωτηρία της πατρίδας , με γνωστά πολιτικά στελέχη και βουλευτές σε κάθε νομό της χώρας , ώστε να μπορέσει να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών .
Μια άλλη ανάγνωση , βέβαια , μιλά για την απέλπιδα προσπάθεια νέων ,στην πλειοψηφία τους , βουλευτών , να διασωθούν πολιτικά και να επιβιώσουν , μέσα σε ένα πολιτικό σκηνικό που καταρρέει με κρότο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου