Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Ενωτική Κίνηση το όνομα του νέου πολιτικού φορέα από Κουρουμπλή , Κοτζιά ,Μητρόπουλο και άλλα πρωην στελέχη του ΠΑΣΟΚΤην ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης ανακοίνωσε ο βουλευτής Π. Κουρουπλής. Η ενωτική Κίνηση όπως ονομάζεται εξέλεξε προσωρινή συντονιστική επιτροπή που απαρτίζεται από τους: Κασιμάτη Νίνα, Κοτσιάς Νίκος, Κοτσακάς Αντώνης, Κουρουπλής Παναγιώτης, Μαριάς Νότης, Μητρόπουλος Αλέξης, Τσουκαλάς Δημήτριος. Εξεδώθει το παρακάτω δελτίο τύπου. 
«Προχωρήσαμε σήμερα στην ίδρυση πολιτικής κίνησης, γιατί πιστεύουμε ότι η πορεία προς την καταστροφή μπορεί να αναταχθεί με δράση και αντίσταση των κοινωνικών δυνάμεων, με την προώθηση μιας εναλλακτικής πολιτικής. Με την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας των ανθρώπων του μόχθου. Με τις αξίες της προόδου και τις δημοκρατικές αρχές οι οποίες βρίσκονται στον πυρήνα των προτάσεών μας.
Καθώς το νεοφιλελεύθερο μοντέλο καταρρέει, η έξοδος της πατρίδας μας από το Μνημόνιο και τη δίνη της κρίσης, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με πολιτικές ανασυγκρότησης των εθνικών μας δυνατοτήτων και διαπραγματευτικών ικανοτήτων στο διεθνή καταμερισμό Εργασίας.
Καλούμε όλους τους δημοκράτες, όλους τους ριζοσπάστες, όλους τους κοινωνικά ευαίσθητους πολίτες, όλους τους γνήσιους σοσιαλιστές, όλα τα κοινωνικά κινήματα, να συμβάλουν μαζί μας και με άλλες προοδευτικές και ριζοσπαστικές δυνάμεις στην υλοποίηση ενός αντιμνημονιακού μετώπου για τη σωτηρία της Πατρίδας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου