Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Πρεμιέρα του υπουργικού συμβουλίου αύριο το πρωί για να δοθεί το πράσινο φως στον προϋπολογισμό του 2012 και να τεθούν επί τάπητος οι κυβερνητικές προτεραιότητες. Στην Αθήνα καταφθάνουν οι επικεφαλής της τρόικας. Στις 9.30 αύριο το πρωί, συνεδριάζει το υπουργικό...
Συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, με κύριο θέμα τον προϋπολογισμό του 2012.
Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με τη νέα του σύνθεση, που θα ασχοληθεί κατά προτεραιότητα με την έγκριση του νέου προϋπολογισμού, ο οποίος θα κατατεθεί στη συνέχεια στη Βουλή.
Στην Αθήνα καταφθάνουν, εξάλλου, αύριο οι επικεφαλής της τρόικας Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς (Κομισιόν) και Κλάους Μαζούχ (EKT) προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το νέο αναθεωρημένο μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση στήριξης της Ελλάδος ύψους 130 δισ ευρώ.
Οι εκπρόσωποι της Τρόικας αναμένεται αύριο να έχουν συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθούν και με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Αντικείμενο των επαφών θα είναι και ο νέος προϋπολογισμός.
Ο Λουκάς Παπαδήμος αναμένεται να ταξιδέψει την ερχόμενη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, όπου θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι και με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ζοζέ Μπαρόζο. Την Τρίτη θα μεταβεί στο Λουξεμβούργο για να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Eurogroup και πρωθυπουργό της χώρας, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.


Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου