Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

FOCUS : ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ PIGS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


ΓΑΤΟΣ : ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ-ΡΩΣΙΑ), ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ,(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ Π.Χ. ΔΑΝΟΙ, ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΚΛΠ), ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. 

ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Α ΚΑΙ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ.
Μετά το εξώφυλλο που απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλουνα προβαίνει σε άσεμνη χειρονομία, καθώς κι εκείνο που απεικόνιζε τον Παρθενώνα να βυθίζεται, το γερμανικό περιοδικό Focus προέβη σε νέα πρόκληση ζητώντας την αντικατάσταση της...
Ελλάδας από την Τουρκία, στην ΕΕ.
Στο editorial του Focus, ο διευθυντής του περιοδικού, Γιούλι Νταντς, ζητά την αντικατάσταση της Ελλάδας από την Τουρκία στην ΕΕ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο άρθρο: "Μια προβληματική κατάσταση αφήνει τη ζώνη του ευρώ και αντικαθίσταται από μια ραγδαία αναπτυσσόμενη χώρα".
Στην συνέχεια αναφέρεται στην αφερεγγυότητα της Ελλάδας και στην τρόικα που ψάχνει προσεκτικά τα δημοσιονομικά της "άσωτης" χώρας, απειλώντας να μην δώσει τη δόση. Την εικόνα αυτή αντιπαραβάλει με την εικόνα της Τουρκίας , με αφορμή και την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στη Γερμανία.
Όπως τόνισε, μπορεί η ιδέα αυτή να προκαλεί σοκ, ένα μουσουλμανικό κράτος στη χριστιανική Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά είναι όνειρο πολλών δεκαετιών και ότι αυτή η επιθυμία είναι σήμερα πιο σημαντική από ποτέ. Όμως για καθαρά οικονομικούς όρους η ένταξη αυτή απαντά στο ερώτημα: "Αν όχι η Τουρκία, ποιος άλλος;".
Μάλιστα, καταλήγοντας στο editorial στέλνει ένα σαφές μήνυμα στην ΕΕ. και την Ευρωζώνη: "Διώξτε τα κράτη-παρίες και φωνάξτε την Τουρκία. Θα χάσουμε την ευκαιρία και θα καθορίζουν την τύχη της Ευρώπης τα PIGS( Portugal, Italy, Greece, Spain), όπως η Ελλάδα".

Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου