Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ενώ η Ελλάδα αρνείται..η Γερμανία προετοιμάζεται για ελληνική χρεοκοπία ;;




Σύμφωνα με τοzerohedge:
Κυριολεκτικά λίγο μετά μετά την διάψευση τηςελληνικής κυβέρνησης ότι, οι φήμες για μια ελληνική χρεοκοπία τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είναι απολύτως ανακριβείς ( αναρωτιόμαστε ποιος θα δεχθεί τέτοιες φήμες), διαβάζουμε το παρακάτω από το Bloomberg:
"Η κυβέρνηση της Μέρκελ ετοιμάζει σχέδια 
για να καλύψει τις γερμανικές τράπεζες σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν πληροί τους όρους του πακέτου ενίσχυσης και χρεοκοπήσει , δήλωσαν τρεις αξιωματούχοι. 
Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης περιλαμβάνει μέτρα για να βοηθήσει τις τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες, που αντιμετωπίζουν μια πιθανή απώλεια 50 % των ελληνικών ομολόγων τους, αν δεν δωθεί η επόμενη δόση του δανείου στην Ελλάδα, δήλωσε άτομο που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή οι εργασίες που διεξάγονται είναι κεκλεισμένων των θυρών. 
Η Ελλάδα είναι "στην κόψη του ξυραφιού είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση στο Βερολίνο στις 7 Σεπτεμβρίου.
Η γερμανική κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της ελληνικής έκθεσης προόδου και θα αποφασίσει ποια πορεία δράσης θα ακολουθήσει στη συνέχεια, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης, διατηρώντας την ανωνυμία του.
Exomatiakaivlepo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου