Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Μίλησε για ευθύνες Ραγκούση και Παπακωνσταντίνου

16.04.2011ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ


Τα όσα είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσαν παγωμάρα κα προβληματισμό σε όσους ήταν εκείνη την ώρα παρόντες στην Ιπποκράτους.
Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, που έχε κατοχυρώσει τον ρόλο του «Νέστορα» του ΠΑΣΟΚ, άσκησε σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης, έδειξε τις ευθύνες υπουργών, και μίλησε για «κατήφορο», στον οποίο έχει οδηγηθεί η χώρα.
«Το κόμμα, δυστυχώς το διαλύσαμε. Τιμώ τους υπουργούς που ανέλαβαν κράτος και οικονομία, αλλά στο κράτος και την οικονομία έχουν σημειωθεί τα μεγαλύτερα λάθη. Το κράτος έγινε χειρότερο από αυτό που μας παρέδωσε η Νέα Δημοκρατία το 2009», δήλωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης, και όλοι κατάλαβαν ότι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής επέρριπτε ευθύνες στον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, και στον Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Δηλαδή, ασκούσε επί της ουσίας κριτική στους δυο βασικούς πυλώνες του συστήματος Παπανδρέου, καθώς Ραγκούσης και Παπακωνσταντίνου είναι τα στελέχη πάνω στα οποία στηρίχτηκε κατά κύριο λόγο ο Πρωθυπουργός.

Πηγή:  Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου