Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Συνέντευξη του Ιορδάνη Τζαμτζή στο Aridaia News - Μίλησε για όλα έξω απ’ τα δόντια"Αν με καλέσει ο Πρωθυπουργός θα δηλώσω παρών και θα δώσω τη μάχη δυνατά"

«Έξω απ’ τα δόντια» τα είπε για άλλη μια φορά ο Ιορδάνης Τζαμτζής. 

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Aridaia News και μίλησε για όλα τα καυτά ζητήματα της επικαιρότητας. 

Αναφέρθηκε στις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλει η σημερινή κυβέρνηση, απάντησε στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό, ενώ άσκησε κρητική στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Σκύδρας από τη θέση του επικεφαλή της αντιπολίτευσης και Δημοτικού Συμβούλου.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Δηλώσατε πριν λίγες μέρες, ότι παίρνετε μέτρα για να στηρίξετε την Ελλάδα. Θέλετε να μας εξηγήσετε τι ακριβώς εννοείτε με αυτό; 

«Αν γυρίσουμε τη σκέψη μας λίγο διάστημα πριν, θα καταλάβουμε ότι αυτό άρχισε να φαίνεται στην κοινωνία. Τον Ιούνιο, όταν ανέλαβε η νέα τρικομματική κυβέρνηση, ήμασταν στο χείλος του γκρεμού. Σε πολύ μικρό διάστημα, τους επόμενους μήνες, δεν θα είχαμε να πληρώσουμε ούτε μισθούς, ούτε συντάξεις. Ήμασταν έτοιμοι για άτακτη χρεοκοπία. Όλος ο κόσμος τότε μιλούσε για μία Ελλάδα η οποία γκρεμίζεται, κάτι που υποστήριζε και ο ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, και μνας έλεγαν ότι δεν πρόκειται ούτε να πάρουμε δανεισμό, ούτε να σώσουμε τη χώρα. Πήραμε, πράγματι, δύσκολα μέτρα και το είπαμε ανοιχτά στον κόσμο, δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλό μας. Είπαμε στον κόσμο την αλήθεια. Του είπαμε ότι αυτά τα μέτρα τα παίρνουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε μία δανειοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση πολύ σημαντική, περίπου 50 δις ευρώ, για να μπορέσουμε από τη μία να κρατήσουμε το κράτος όρθιο, να μπορούμε δηλαδή να πληρώσουμε μισθούς, συντάξεις κτλ, και από την άλλη να καλύψουμε τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας. Όλοι έλεγαν και προεξοφλούσαν ότι η χώρα βουλιάζει, ότι η χώρα χρεοκοπεί και πρώτοι που το έλεγαν αυτό ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. Αυτό δεν έγινε όμως! Η κυβέρνηση με επικεφαλή τον Αντώνη Σαμαρά γύρισε το παιχνίδι, η χώρα κατάφερε και επανέκτησε την αξιοπιστία της στο εξωτερικό, πήρε το δανεισμό, πήρε επιπλέον παράταση για μία δεκαετία, δανείζεται σήμερα με ένα χαμηλότατο επιτόκιο το 2-3% (με τέτοιο επιτόκιο δεν δανείζεται καμία άλλη χώρα). Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικές επιτυχίες και τα πετύχαμε πρώτα απ’ όλα με τη βοήθεια του κόσμου. Έπρεπε αυτά τα μέτρα να ληφθούν, ήταν μονόδρομος. Και εδώ βεβαίως είναι καθοριστικής σημασίας η συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος περνάει δύσκολα (το ξέρουμε πολύ καλά, δεν πέσαμε από τον Άρη, ζούμε μέσα στους συμπολίτες μας, σε χωριό μένω στο Μαυροβούνι, όπου θα βγω στο καφενείο και θα συζητήσω τα προβλήματα του κόσμου), όμως ταυτόχρονα αυτά τα μέτρα ήταν σωτήρια για τη χώρα, διότι πράγματι γίνονται πολλές αλλαγές. Μέσα από αυτά τα μέτρα λαμβάνονται αποφάσεις που είναι σωτήριες για τη χώρα μας. Ήταν καιρός πλέον να σπάσουμε αυγά. Βεβαίως, όπως έχω τονίσει πολλές φορές και μέσα στη Βουλή, ευθύνη έχουν και οι πολιτικοί, αλλά και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες κυρίως των κομμάτων της αντιπολίτευσης οι οποίοι δεν θέλανε ποτέ να ακουμπήσει κανείς τίποτε. Το Δημόσιο ήταν η ιερή αγελάδα. Έτσι, μέσα από αυτές τις διαδικασίες είχαμε 51.000 "μαϊμού" συντάξεις, είχαμε στο απυρόβλητο ανθρώπους οι οποίοι λάμβαναν παχυλούς μισθούς, είχαμε ανθρώπους οι οποίοι ενώ δεν δούλευαν λάμβαναν τεράστια χρηματικά ποσά… Μέσα από αυτές τις διαδικασίες που είναι πραγματικά επώδυνες για τον κόσμο, λαμβάνονται και αποφάσεις οι οποίες είναι σωτήριες για την πατρίδα και ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό, δείτε και τις μετρήσεις». 

 
Πιστεύετε δηλαδή ότι ο κόσμος τα καταλαβαίνει όλα αυτά; 

«Καταλαβαίνει ο κόσμος ότι σήμερα δεν γίνεται να υπόσχεσαι στον αέρα και να λες λόγια, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αυτή τη στιγμή υπόσχεται χωρίς κανένα κόστος. Κοροϊδεύει τους συμπολίτες μας, τους λέει ότι την επόμενη μέρα που θα αναλάβει την κυβέρνηση θα ανεβάσει τους μισθούς στα επίπεδα του 2009, λέει ότι θα κάνει προσλήψεις και άλλα πολλά. Ποιος μπορεί να πιστέψει πλέον αυτές τις χαζομάρες. Σήμερα η χώρα μπαίνει σε μία φάση εξυγίανσης για να μπορέσουμε από του χρόνου να μπούμε σε φάση ανάκαμψης. Το 2013 είναι πράγματα η πιο δύσκολη χρονιά από όλες. Δεν μας δίνει κανείς χρήματα για να τρώμε. Καλύπτουμε τις δανειακές μας υποχρεώσεις, αλλά πλέον τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας. Και δημιουργήσαμε φέτος για πρώτη φορά ένα έστω μικρό πρωτογενές πλεόνασμα. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, γι’ αυτό μίλησα στη Βουλή για προσπάθεια σωτηρίας της χώρας». 

 
Έχετε ζητήσει πάρα πολλές φορές να μειωθεί το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης των αγροτών. Πιστεύετε ότι αυτό είναι εφικτό αυτή τη χρονική περίοδο; 

«Όταν το 2000 που πρωτομπήκα στη Βουλή μιλούσα για μείωση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των αγροτών, πολλοί με χαρακτήρισαν αιθεροβάμονα, πολλοί λέγανε ότι λέω μπούρδες, αυτοί που δεν με γουστάρανε λέγανε ότι λέω ψέματα… Μετά από τόσα χρόνια αγώνων, θεωρώ ότι δικαιώθηκα και εγώ αλλά και οι συνάδελφοί μου οι οποίοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Συνάδελφοι με τους οποίους συγκεντρώναμε 30-50 υπογραφές που κατατίθονταν στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ, για να γίνει η αλλαγή. Έχω στα χέρια μου τις ερωτήσεις που έχω κατά καιρούς καταθέσει, τις οποίες υπογράφουν ακόμα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Εργασίας ο κ. Βρούτσης και πολλοί άλλοι Υπουργοί, γιατί έπρεπε να γίνει. Και θεωρώ τον εαυτό μου απόλυτα δικαιωμένο γιατί ο Πρωθυπουργός έχει εξαγγείλει ήδη τη μείωση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των αγροτών στα 62 χρόνια με 40 χρόνια ασφάλισης. Να λάβουμε υπόψη μας ότι ο αγρότης ασφαλίζεται από το 20 χρόνια του. Επίσης με μία νέα παρέμβασή μας ζητάμε και προτείνουμε είναι το εξής: Επειδή ο ΟΓΑ είναι κύριος φορέας ασφάλισης των αγροτών, για τη γυναίκα αγρότισσα να γίνεται ειδική πρόβλεψη, όπως γίνεται και για τις υπόλοιπες εργαζόμενες γυναίκες. Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό και για τη γυναίκα αγρότισσα. Συνταξιοδότηση στα 60 χρόνια με 37 χρόνια ασφάλισης. Τότε θα δικαιωθούν και οι γυναίκες αγρότισσες και θα έχουν ίση μεταχείριση με τις υπόλοιπες γυναίκες. Επίσης, αυτό για το οποίο παλεύω και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, είναι να χαρακτηριστεί η αγροτική και η κτηνοτροφική εργασία ως βαριά και ανθυγιεινή. Εν κατακλείδι, ας μου επιτραπεί να πω ότι έχω πετύχει στο θέμα του ορίου ηλικίας να έχουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα. Αυτά που σας λέω τα έχω δώσει και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, χωρίς να βγω να το φωνάξω δημόσια, όμως τώρα ήρθε η ώρα να το κάνω γνωστό. Τις παρεμβάσεις και τις ερωτήσεις αυτές τις έχω δώσει και στον Πρωθυπουργό». 

Παρακολουθείτε στενά ότι έχει να κάνει με τον ΕΛΓΑ και τις αποζημιώσεις. Θα θέλαμε να μας μιλήσετε για τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. 

«Ουσιαστικά αποτελέσματα δεν μπορούμε να έχουμε ακόμη, γιατί είμαστε σε μία φάση όπου πιέζω να μπορέσουμε να έχουμε τις ενέργειες εκείνες από την πλευρά του ΕΛΓΑ και να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα για τους συμπολίτες μας. Μας έχει χτυπήσει παγετός. Έχουμε σοβαρότατα προβλήματα. Κάηκαν όλες οι πρωϊμανθείς ποικιλίες. Επίσης έχουμε πρόβλημα από τις συνεχείς βροχοπτώσεις, οι οποίες δεν άφησαν το φαινόμενο να φανεί έγκαιρα και δημιούργησαν πρόβλημα καρπόδεσης. Έχουν αδειάσει τα δέντρα. Αυτό το οποίο έχω ζητήσει κατ επανάληψη είναι να γίνει ξανά, πάση θυσία, δήλωση ζημιάς. Δεν λέω ότι είναι εύκολο, ήδη είχα ζητήσει να δοθεί παράταση και αυτή δόθηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και έγιναν για δεύτερη φορά δηλώσεις ζημιάς. Δεν ξέρω αν θα γίνει για τρίτη φορά, είναι κάτι για το οποίο μπορεί να αποφασίσει μόνο το Διοικητικό Συμβούλιο. Εγώ επιμένω για να δεχτούν να γίνουν δηλώσει για τρίτη φορά στο Νομό μας. Από τον ΕΛΓΑ παρακολουθούν το φαινόμενο, γνωρίζει ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα καρπόπτωσης, θέλει να δει από πού μπορεί να προέρχεται και γι’ αυτό μιλάει με καθηγητές πανεπιστημίων ζητώντας τη γνώμη τους και στη συνέχεια θα πάρει τις όποιες αποφάσεις. Άρα αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε επίσημα κάτι». 

 
Έχετε δηλώσει ότι η γεωργία είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης της χώρας. Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει όσα θα έπρεπε γι’ αυτόν τον τομέα; 

«Όχι. Λέω ευθέως όχι. Έχω κοινοποιήσει προτάσεις μου και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Κάποια πράγματα πρέπει να τα πούμε έξω από τα δόντια. Πρόσφατα μέσα στη Βουλή, κατά την ενημέρωση που έκανε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαφτάρης για τη νέα ΚΑΠ, παίρνοντας το λόγο τόνισα κάποια πράγματα. Και ένα από αυτά που τόνισα είναι το ότι με αυτούς τους συνεταιρισμούς δεν μπορούμε να πούμε ότι θα διεκδικήσουμε και θα βγούμε μπροστά στα πλαίσια της νέας ΚΑΠ. Δεν μπορεί με συνεταιρισμούς που είναι καταχρεωμένοι, με ένα απαρχαιωμένο σύστημα διοίκησης, με διοικητικά συμβούλια τα οποία δεν έχουν γνώσεις, να λέμε ότι θα διεκδικήσουμε και θα πετύχουμε πράγματα. Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα σε ξεκαθάρισμα των συνεταιρισμών. Συνεταιρισμοί οι οποίοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν, θα πρέπει να κλείσουν. Συνεταιρισμοί οι οποίοι δεν εμπορεύονται, δεν μπορούν να έχουν συνεχώς την κάλυψη της πολιτείας. Επιπλέον τα Διοικητικά Συμβούλια δεν μπορεί να είναι αυτά τα οποία θα ασκούν διοίκηση. Δεν είναι δυνατόν όταν εγώ ως πρόεδρος δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις να θέλω να διαχειρίζομαι ποσά εκατομμυρίων ευρώ. Και επιπλέον πρέπει να ξεφύγουμε από τις λογικές εμπορίας που μέχρι σήμερα έχουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να μπούμε στη λειτουργία των δημοπρατηρίων. Φωνάζω συνεχώς από το 1992, ως Δήμαρχος Σκύδρας είχα καταθέσει πρόταση για δημοπρατήριο στη Σκύδρα. Πέτυχα το 2009 να εγκριθεί για τη Σκύδρα δημοπρατήριο. Δυστυχώς λάθη της Νομαρχίας Πέλλας και του Δήμου Σκύδρας οδήγησαν στην απώλεια του δημοπρατηρίου στη Σκύδρα, ενώ ξεκίνησε κανονικά το έργο. Από την Σεπτέμβριο αγωνιζόμουν για να δημιουργήσω ξανά τις προϋποθέσεις για να έρθει το δημοπρατήριο στη Σκύδρα. Έκανα πολλές συναντήσεις και ο στόχος ήταν ένας: Να μπορέσει αυτό το έργο να ξαναζεσταθεί. Έχει μελέτες και είναι έτοιμο. Το έθεσα και στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα. Να ξεχάσουν οτιδήποτε άλλο είχαν στο μυαλό τους στο παρελθόν, δηλαδή να μετακινηθεί το συγκεκριμένο έργο στη Θεσσαλονίκη ή οπουδήποτε αλλού. Η θέση του είναι στην Πέλλα και συγκεκριμένα στη Σκύδρα που είναι στη μέση των Νομών Πέλλας και Ημαθίας και καλύπτει απόλυτα τους δύο Νομούς. Έχουν ήδη πληρωθεί λεφτά για τον χώρο που θα στεγαστεί και με περίπου 900.000 ευρώ θα ολοκληρωθεί το έργο και θα μπορεί να δουλέψει. Θεωρώ ότι αυτό το δημοπρατήριο θα δώσει τη δυνατότητα να σπάσουν τα καρτέλ των εμπόρων, ο αγρότης να μπορεί να πουλάει στην υψηλότερη δυνατή τιμή βάση της ποιότητας την οποία θα παράξει και ο καταναλωτής να το πάρει στη χαμηλότερη τιμή μιας και σπάνε με αυτό τον τρόπο οι αλλεπάλληλοι μεσάζοντες. Το δημοπρατήριο αυτό μπορεί να διασυνδεθεί ηλεκτρονικά με αγορές ανά τον κόσμο, ώστε να μπορεί να έχουν απόλυτα γνώση του τι πουλάς, πόσο το πουλά, πότε το πουλάς… Αν δεν κατανοήσουμε ότι πρέπει να πάμε σε άλλους τρόπους εμπορίου (σε ηλεκτρονική μορφή του εμπορίου), μένουμε πίσω. Πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουν δομές, διατάξεις μέσα στη λειτουργία του ΕΛΓΑ, των συνεταιρισμών και βεβαίως πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα να αναγεννηθεί το συνεταιριστικό κίνημα εκ της τέφρας του». 

Πιθανότατα, μέσα στο επόμενο διάστημα η κυβέρνηση θα οδηγηθεί σε ανασχηματισμό. Εσείς δηλώνετε παρών; Μήπως ήρθε η ώρα για υπουργοποίηση; 

«Αυτό το ξέρει μόνο ο Πρωθυπουργός και δεν πρόκειται να πω τίποτε άλλο. Αν με καλέσει, λέω ευθέως ότι δεν πρόκειται να πω όχι. Μια ζωή ήμουν στα δύσκολα, από την ώρα που κατάλαβα τον εαυτό μου. Από 10 χρονών έμεινα ορφανός από πατέρα και πάλευα μόνος μου, χωρίς πλάτες κανενός, πέραν από κάποιους συγγενείς μου. Μεγάλωσα παλεύοντας με τα κτήματα. Αγωνίστηκα στη ζωή μου. Φοιτούσα ξεφορτώνοντας φορτηγά στη λαχαναγορά ή πουλώντας βιβλία. Πάλεψα στη ζωή μου. Δεν χρωστάω σε κανένα. Έχω μάθει στα δύσκολα. Αν με καλέσει ο Πρωθυπουργός θα δηλώσω παρών και θα δώσω τη μάχη δυνατά». 

Είστε επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας. Πως σχολιάζετε τη σημερινή Δημοτική Αρχή; 

«Στο Δήμο Σκύδρας υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τη Δημοτική Επιχείρηση, η οποία χρωστάει αυτή τη στιγμή, κάτι για το οποίο έχει ευθύνη ο Δήμος. Ένας από τους λόγους που πάει για κατάργηση αυτή η Δημοτική Επιχείρηση είναι το ότι χρωστάει. Έχω δικαιωθεί τα τελευταία χρόνια, για το ότι κατήγγειλα προεκλογικά ότι ο Δήμος χρωστάει πάρα πολλά λεφτά και η αλήθεια είναι ότι χρωστάει και σε ανθρώπους που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα. Τώρα τα μαθαίνουμε ότι χρωστάει και σε κάποιους ακόμη. Τα ποσά είναι πάρα πολλά και βεβαίως η λύση δεν είναι να λες “δεν έχω λεφτά, άρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα”. Η λύση είναι μία: Παλεύω και αγωνίζομαι για να φέρω λεφτά στον τόπο μου. Εγώ βλέπω Δημάρχους αυτή τη στιγμή οι οποίοι παλεύουν στην Αθήνα μέσα στα Υπουργεία και διεκδικούν διάφορα προγράμματα τα οποία τρέχουνε. Αν ο Δήμαρχος δεν ξεκολλήσει από την καρέκλα του Δημαρχείου και δεν πάει να αγωνιστεί στην Αθήνα, ας μη περιμένει να πέσουν από το θεό τα χρήματα και τα προγράμματα. Περνούσε μία άποψη προς τα έξω ότι ο Δήμος Σκύδρας δεν χρωστάει. Αυτό δεν ισχύει. Ο Δήμος έχει δύο σοβαρότατα προβλήματα. Πρώτον έχει πρόβλημα κακοδιοίκησης και δεύτερον τεράστια οικονομικά ανοίγματα τα οποία πρέπει να κλείσουν. Δεν μπορείς την ώρα που έχεις όλα αυτά τα προβλήματα, να συνεχίζεις να λειτουργείς στη λογική των αναθέσεων». 

 
Στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές να θεωρούμε δεδομένο ότι θα δηλώσετε παρών; 

«Παρών είμαι στην πολιτική ζωή του τόπου. Δεν έχω δηλώσει αποστρατεία και δεν πρόκειται να το κάνω όσο θα έχω τη στήριξη των συμπολιτών μου. Αυτή είναι μία ξεκάθαρη θέση που έχω». 

Άρα συνεχίζει να σας ενδιαφέρει ο Δήμος Σκύδρας; 

«Από το Δήμο Σκύδρας δεν έχω παραιτηθεί γιατί με εμπιστεύτηκε ο κόσμος και θα είμαι μέσα μέχρι την τελευταία μέρα αυτής της περιόδου. Παλεύω και έρχομαι στα Δημοτικά Συμβούλια, έχω λόγο, έχω θέση, έχω άποψη. Και βεβαίως λειτουργούμε σαν συνδυασμός. Συζητούμε όλα τα σοβαρά θέματα». 

 
Θα θέλατε να προσθέσουμε κάτι άλλο; 

«Θέλω να πω στους συμπολίτες μου στην Πέλλα ότι προσπαθούμε, με μία συλλογική προσπάθεια όλων των Βουλευτών της ΝΔ αλλά και των συναδέλφων των άλλων κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, να κάνουμε το καλύτερο για τη χώρα. Ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις, τη δική του ιδεολογική θέση και τις δικές του αφετηρίες. Όμως κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει που ήταν η Ελλάδα τον Ιούνιο του 2012 και που είναι σήμερα. Μέσα σε δέκα μήνες κατορθώσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Και ο μεγάλος πρωτεργάτης σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Πετύχαμε πράγματα τα οποία δεν περίμενε κανείς. Συνεχίζουμε τον αγώνα για να μπορέσουμε να δώσουμε πλέον επανεκκίνηση στη χώρα. Να δώσουμε στην οικονομία εκείνα τα στοιχεία ώστε να αρχίσει η ανάκαμψη, να έχουν οι πολίτες μια καλύτερη ζωή. Προσωπικά, όσο τρέχω σήμερα λέω ειλικρινά ότι δεν έχω τρέξει ποτέ ξανά μέχρι τώρα. Κάνω έναν δύσκολο αγώνα, προσπαθώ να τιμήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, έχω καθημερινή παρουσία στη Βουλή. Ουσιαστικά, αφαιρέσαμε από την αντιπολίτευση το ρόλο της αντιπολίτευσης και εμείς ασκούμε αντιπολίτευση για να αλλάξουν κάποια πράγματα. Παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω στους συμπολίτες μου ότι μπορώ περισσότερο. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μπροστά μας. Ξέρω ότι πολλές φορές η ψήφος μου δημιουργεί αντιδράσεις, όμως ο στόχος είναι ένας, να βοηθήσουμε την Ελλάδα να σταθεί όρθια, να τη σώσουμε από τα χειρότερα και να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας με όλες μας τις δυνάμεις. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα με ειρήνη, αγάπη και αλληλεγγύη. Φώτιση για εμάς τους πολιτικούς αλλά και για όλο τον κόσμο».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget