Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Οχτώ συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής για ξυλοδαρμό - Ανάμεσά τους υποψήφιος της Πέλλας



Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στον εισαγγελέα Βέροιας οδηγούνται σήμερα επτά μέλη και ένας υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της Χρυσής Αυγής, ο Ιωάννης Σαχινίδης, που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για ξυλοδαρμό έξι ατόμων σε καφενείο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν στη Βέροια, οκτώ (8) άτομα, μέλη πολιτικού χώρου, για τον ξυλοδαρμό ενός θαμώνα καφενείου και φθορές στον εξοπλισμό του καταστήματος.

Είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ ομάδας αναρχικών με μέλη του πολιτικού χώρου.

Χθες (09.06.2012) το μεσημέρι στη Βέροια, ομάδα αναρχικών συνεπλάκη με ομάδα πολιτικού χώρου, η οποία διένειμε έντυπο προεκλογικό υλικό. Στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων, που επενέβησαν άμεσα, οι δυο ομάδες τράπηκαν σε φυγή και διέφυγαν προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Στη συνέχεια, στις 5.30 το απόγευμα, ομάδα 15-20 μελών του πολιτικού χώρου, μετέβησαν σε καφενείο της πόλης και επιτέθηκαν σε 5-6 θαμώνες, ενώ έσπασαν εξοπλισμό του καταστήματος.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας 53χρονος θαμώνας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από τις αστυνομικές έρευνες προσήχθησαν οκτώ (8) άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση, μεταξύ των οποίων και ένας υποψήφιος βουλευτής του γειτονικού νομού Πέλλας, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου