Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Βερούτης προς Δημιουργία Ξανά: αποσυρθείτε από τις εκλογές...



Από το http://logia-starata.blogspot.gr/

Nα καταλάβει η Δημιουργία Ξανά ότι δεν είναι ώρα για δημιουργία ,αλλά για σταθερότητα δηλώνει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook το πρώην κορυφαίο στέλεχος της Δημιουργίας Ξανά Άγης Βερούτης . Ο κ. Βερούτης πιστεύει ότι το έχουν αντιληφθεί το 60% όσων ψήφισαν το κόμμα του κ.Τζήμερου στις προηγούμενες εκλογές και καλό είναι να το αντιληφθούν και οι υπόλοιποι ώστε να αποσύρει το κόμμα τα ψηφοδέλτια του και να μην κατέβει στις ερχόμενες εκλογές βοηθώντας έτσι τη ΝΔ να πάρει την πρώτη θέση και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας . Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Βερούτη που προκαλεί έντονη συζήτηση και αντιδράσεις στους κόλπους της Δημιουργίας είναι η εξής:
Αντιλαμβάνομαι την σύγχυση που προκαλεί η απόφασή μου να μη στηρίξω τη ΔΞ σε αυτές τις εκλογές. Δεν με εκπλήσσει στο ελάχιστο.
Από την άλλη πλευρά, αναλύοντας τις μεταρρυθμιστικές ανάγκες της Ελλάδας και της κοινωνίας τα τελευταία δυο χρόνια για την αρθρογραφία μου, και προτείνοντας δημόσια λύσεις, επιτρέψτε μου κάποιοι να γνωρίζω καλλίτερα τη σημασία των αλλαγών για τη χώρα μας.
Παρόλα αυτά, βλέποντας τη σημερινή κατάσταση της κοινωνίας (Ανεργία, αυτοδικίες, λουκέτα, πτωχεύσεις, κατασχέσεις, απώλεια πρόσβασης στο σύστημα Υγείας από ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, αυτοκτονίες, εγκληματικότητα, κλπ, κλπ) βλέπω πως η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ είναι η ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ!
Όντας μεταρρυθμιστής στην ιδεολογία και την πράξη (όποιος θέλει ας δει το βιογραφικό και τα δημοσιευμένα άρθρα μου), ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ότι ένα σχήμα με κυβερνητικά άπειρους ανθρώπους, που το μεταρρυθμιστικό λόγο κυρίως τον αναμασούν και δεν τον δημιουργούν, σταθμίζω πως θα είναι επιβλαβείς στη σταθερότητα της χώρας, και όχι οφέλιμοι ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.
Η σειρά τους θα έρθει σε μέλλοντα χρόνο, ΟΧΙ ΤΩΡΑ.
Τώρα είναι η στιγμή που ΠΡΩΤΕΥΟΝ είναι να ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
Αν αυτό χαλάει κάποιων τις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες, λυπάμαι αλλά είναι δευτερεύον. Δεν με αφορά, και δεν πρέπει να αφορά και κανέναν πλην των ιδίων. Προέχει η κοινωνική ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ!
Ελπίζω στο χρόνο που υπάρχει να καταλάβουν και οι υπόλοιποι αυτό που κατάλαβαν οι χιλιάδες άνθρωποι που ενώ στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ σε αυτές θα ψηφίσουν ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ (περί το 60% των ψηφοφόρων της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και της ΔΡΑΣΗΣ λένε οι επίσημες δημοσκοπήσεις), και να αποσύρρει τα ψηφοδέλτιά της από τις εκλογές. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟΣ!
Στην προσωπική μας καθημερινότητα, όλοι όσοι φτάσαμε τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ εκεί που έφτασε στις προηγούμενες εκλογές, ακούμε την ξεκάθαρη φωνή των περισσότερων από όσους μας ψήφισαν ότι:
"Αυτή τη φορά θα ψηφίσουμε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ γιατί η χώρα χρειάζεται ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ." 
Κάποιοι φίλοι μου μάλιστα που ήταν σε όλη τους τη ζωή ΠΑΣΟΚ μου εκμυστηρεύθηκαν ότι αυτή τη φορά θα ψηφίσουν ΝΔ! Είμαι βέβαιος ότι καθένας μας έχει τέτοια ακούσματα. Όλοι.
Το ότι είπα δημόσια αυτό που όλοι ακούγαμε κατ' ιδίαν δεν ήταν λάθος μου, αλλά υποχρέωσή μου.
Τόσο απλά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου