Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΟΝΝΕΔ: Ο Αλέξης, το μωρούλι και το "πάρτα ΣΥΡΙΖΑ"



Δείτε τα καινούργια προεκλογικά κλιπ της ΟΝΝΕΔ που κάνουν ευθεία επίθεση  στην οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (Vids)
Το προεκλογικό σποτ της ΝΔ με τους μαθητές που ρωτούν το δάσκαλό τους, "γιατί η Ελλάδα δεν είναι στο ευρώ", ήταν μόνο η αρχή.
Ο πόλεμος των social media ξεκίνησε για τα καλά και κορυφώνεται με δύο νέα βίντεο που "έριξε" στο διαδίκτυο η ΟΝΝΕΔ, προσπαθώντας να διακωμωδήσει την οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τις προεκλογικές εξαγγελίες αλλά και τον ίδιο τον επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος.
Φαίνεται πως η Συγγρού αποφάσισε να κάνει πόλεμο από "μέσα" στον ΣΥΡΙΖΑ, καταφεύγοντας στο χώρο του διαδικτύου που θεωρείται ομολογουμένως και το καλό "χαρτί" του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.
Στο πρώτο βίντεο ο πρωταγωνιστής "Αλέξης" καταγγέλλει το χρέος του σε πολυτελές εστιατόριο μετά από δείπνο με την καλή του. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου δε δέχονται το αίτημα του για... διαγραφή του απεχθούς χρέους και τον "πετάνε έξω". Το μήνυμα για έξοδο της Ελλάδας με αντίστοιχο τρόπο από την Ευρωζώνη, είναι σαφές.
Το δεύτερο βίντεο έχει τίτλο "Παρ' τα ΣΥΡΙΖΑ". Ο πρωταγωνιστής πηγαίνει για "κούρεμα" και δίνει το έναυσμα για πλήρες κούρεμα της πλούσιας κόμης του. "Το αποτέλεσμα μπορεί να σε χαλάσει", το μήνυμα του εν λόγω κλιπ.

PARTA SYRIZA από CDemo83  
Και τα δύο έχουν αναρτηθεί στο επίσημο προφίλ της ΟΝΝΕΔ στο Facebook. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου