Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Άγρια κόντρα Μιχελάκη -Καζάκη στον Αnt1(βίντεο).



Μιχελάκης σε Καζάκη: Πείτε μας τι παιχνίδια παίζεται και λέτε να επιστρέψουμε στη δραχμή
... για να έρθουν αυτοί που έχουν βγάλει έξω τα ευρώ να μας αγοράσουν κοψοχρονιά:
Καζάκης : Πουλάτε τη χώρα 

Χοντρός καβγάς ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής ανάμεσα στον εκπρόσωπο της ΝΔ  Γιάννη Μιχελάκη και τον οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Ant1.

Μεταξύ των προσκεκλημένων του Γιώργου Παπαδάκη διεξαγόταν μια συζήτηση σχετικά πολιτισμένη, μέχρι την στιγμή που ο κ. Καζάκης παρατήρησε -σαν να απευθυνόταν στον κ. Μιχελάκη- ότι κάποιοι πουλάνε τη χώρα...

"Όχι σε μένα αυτά!", εξερράγη ο εκπρόσωπος της ΝΔ. "Σε μένα δεν θα πείτε πουλάτε τη χώρα", είπε ο κ. Μιχελάκης έξαλλος από θυμό. "Ντροπή σας", συνέχισε απευθυνόμενος στον κ. Καζάκη ενώ χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι.

"Εμείς δεν πατρονάρουμε τη δραχμή και τους σπεκουλαδόρους της αγοράς" επισήμανε ο κ. Μιχελάκης επικρίνοντας εμμέσως το γνωστό οικονομολόγο.

"Τι είναι ο συγκεκριμένος κύριος;" απευθύνθηκε στους υπολοίπους συμμετέχοντες στην εκπομπή ο εκπρόσωπος της ΝΔ και πρόσθεσε: "Προστατεύει και εμείς πουλάμε τη χώρα;".

Να αφήσει "τα κολπάκια" κάλεσε τον κ. Μιχελάκη ο κ. Καζάκης και τόνισε: "Θέλω την εθνική αξιοπρέπεια και όχι να ξεπουλιέται η χώρα κομμάτι-κομμάτι...".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου