Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑΔεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα δήλωσε σήμερα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, τονίζοντας παράλληλα πως «εάν  ο Πρωθυπουργός της χώρας, τον οποίο προσωπικά εξακολουθώ να στηρίζω, θέλει τους υπουργούς μου, δεν θα τους αποσύρω».  Κατά τη...
διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε ότι εξακολουθεί αν στηρίζει τον Λουκά Παπαδήμο και επανέλαβε  την ανάγκη ανασχηματισμού της κυβέρνησης και ακόμα καλύτερα του σχηματισμού κυβέρνησης τεχνοκρατών.
Ο ίδιος ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου με επίθεση κατά των αρχηγών των μεγάλων κομμάτων.

Ξεκαθάρισε ότι δεν ανέχεται την ταπείνωση της Ελλάδας, «ακόμα και αν πεινάω».

Παράλληλα τόνισε ότι η χώρα δεν μπορεί να ζήσει εκτός ΕΕ, αλλά μπορεί να ζήσει «εκτός γερμανικής μπότας».

Άσκησε κριτική  στο Βερολίνο, λέγοντας ότι το ίδιο (με τις χώρες-δορυφόρους του) έχει αντικαταστήσει τους θεσμούς και τις λειτουργίες της Ένωσης.

Στη συνέχεια επανέλαβε ότι ζητά τις ρητές διαβεβαιώσεις από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, το Ελεγκτικό Συνέδριο και την ΤτΕ για το κατά πόσο το Μνημόνιο θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και είναι σύννομα.

«Μου είπαν ότι χρειάζονται εβδομάδες για όλα αυτά. Οι φορείς θέλουν εβδομάδες και εμένα μου ζητούσαν να απαντήσω σε μία ώρα» συνέχισε.

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ακόμα ότι απευθύνθηκε και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με επιστολές στους αρχηγούς των διαφόρων πολιτικών ομάδων, ενώ ήδη υπήρξε ανταπόκριση από τον επικεφαλής των Σοσιαλιστών.

«Ζήτησα να πάει το θέμα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, ώστε να ενημερωθεί όλη η ΕΕ για το συμβαίνει» εξήγησε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για το πώς έκλεισε η λεγόμενη συμφωνία με τους εταίρους, δηλαδή την απόφαση να κοπούν δαπάνες από την άμυνα και τις δημόσιες επενδύσεις.

«Δεν υφίσταται θέμα χρεοκοπίας. Αν πέσει η Ελλάδα, θα πέσει όλη η Ευρώπη» συνέχισε εξηγώντας ότι δεν θα μπορούσε να πτωχεύσει η Ελλάδα ενώ -επίκεινται εκλογές σε Γαλλία και ΗΠΑ.

«Ο δρόμος που μας προτείνουν δεν είναι σωστός. Εμείς θέλουμε και προτείνουμε πέντε χρόνια περίοδο χάριτος με ετήσιες δόσεις με επιτόκιο όσο της ΕΚΤ. Θα δουλέψει το φιλότιμο και το φρόνημα του Έλληνα και της πατρίδας.»

Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου