Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Αντώνη Σαμαρά...άκου την καρδιά σου!



15841336Αντώνη Σαμαρά  Αγαπητέ Πρόεδρε !
- Μετά από δυο χρόνια σκόπιμης υποδούλωσης και εξευτελισμού της Ελλάδας και των Ελλήνων αποκαλύφθηκε και στους τελευταίους δύσπιστους ότι ο Γ.Α.Παπανδρέου, ολόκληρο το σόι του και οι σύμβουλοί του, παίζουν την Ελλάδα στα ζάρια και πλουτίζουν!
- Η Αντι-Μνημονιακή σου στάση, Πρόεδρε, οι οικονομικές προτάσεις εξόδου από την κρίση, οι θέσεις σου στα Εθνικά μας θέματα και πρόσφατα, η πρότασή σου για αλλαγές του Συντάγματος, ελήφθησαν εξαιρετικά θετικά από όλους μας!
- Γνωρίζω πολύ καλά, όπως όλοι μας, πως ο πυρήνας της παράταξής μας ανήκει στη λαϊκή δεξιά και η τάξη αυτή, δεν είναι χαλαρή και εύπλαστη, όπως είναι οι σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ! Είναι σκληρή, έντιμη και δύσκολα συγχωρεί αυτόν που θα πιστέψει ότι πρόδωσε τις ελπίδες και τα όνειρά της!
- Στην κατεύθυνση αυτή ακριβώς ήταν και η δήλωσή σου, προ ημερών, ότι δεν προτίθεσαι να υπογράψεις τίποτα άλλο πέρα από την εντολή των Διεθνών τοκογλύφων του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί τηρήσεως της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου 2011!
- Αυτό όμως είναι κάτι που δεν το επιθυμείς, έτσι δεν είναι?, γιατί όπως μας έχεις αποδείξει και στο παρελθόν, λάθη μπορεί να έχεις κάνει όπως όλοι μας, αλλά για προδοσία δε μπορείς να κατηγορηθείς! Αυτή είναι μία αλήθεια που δεν την αμφισβητεί κανείς μας!
 - Περίμενα, σήμερα, αγαπητέ μου Πρόεδρε να ακούσεις για άλλη μια φορά τη φωνή της συνείδησής σου, να πεις ένα δυνατό ΟΧΙ, σε όλους.. και να τους στείλεις, με τον τρόπο σου, στα τάρταρα!
- Περίμενα, σήμερα, να μην υποκύψεις! Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτοί οι αλιτήριοι, αδίστακτοι κλέφτες δε μπορούν να μας βγάλουν από την ευρωζώνη και το ευρώ! - Περίμενα, σήμερα, να κάνεις ένα δυνατό πολιτικό ελιγμό! Πριν είναι αργά για την Ελλάδα, για σένα, για την παράταξή μας!
- Έτσι και αλλιώς δεν έχουμε τίποτα πλέον να χάσουμε! Τα πάντα παραχωρήθηκαν από τον αδίστακτο καιροσκόπο Γ.Α.Παπανδρέου! Ζήσαμε στο πετσί μας την αντεθνική του δράση όλα τα χρόνια που είναι στην Ελλάδα και ιδιαίτερα τη διακυβέρνησή του από το 2009 μέχρι σήμερα!
- Περίμενα, σήμερα, να αγνοήσεις τα παιχνίδια του Γ.Α.Παπανδρέου και να σταματήσεις την κατρακύλα που τον κάνει, αυτόν και κάποιους στο ΠΑΣΟΚ και στα δεκανίκια τους, πλούσιους, πολύ πλούσιους!
- Περίμενα, σήμερα, να κάνεις τη μεγάλη ανατροπή και να ζητήσεις εκλογές, ε δ ώ και τ ώ ρ α! Να τις κερδίσεις με την αγάπη του κόσμου και να εξαφανίσεις τους Προδότες που μας έκαναν, με δόλιο τρόπο, πειραματόζωα της Ευρώπης! Λυπάμαι που δεν το έκανες!
 - Αντώνη Σαμαρά, Πρόεδρε της Ν.Δ., περιμένω, ελπίζω και σε εμπιστεύομαι ακόμη! Και όχι μόνο εγώ! Κάνε αυτό που σου επιτάσσει το πατριωτικό σου καθήκον πριν είναι πολύ αργά! Εξάλλου γνωρίζεις πως έχεις τις τύχες του Ελληνικού Λαού στα χέρια σου!
- Αντώνη Σαμαρά, Πρόεδρε της Ν.Δ., θυμήσου, πως το μόνο που μας έμεινε είναι η αξιοπρέπειά μας, η λεβεντιά μας και η γη των προγόνων μας!
- Αντώνη Σαμαρά, Πρόεδρε της Ν.Δ., θυμήσου, πως η Ελλάδα μας δεν είναι αποικία, δεν είναι προτεκτοράτο, δεν είναι φέουδο! Είναι ένα Έθνος, είναι ένα Κράτος πανάρχαιο και σπουδαίο και δε θα το τελειώσει το όραμα ενός τρελού εξουσιομανή που ακούει στο όνομα Γ.Α.Παπανδρέου! Πρόεδρε, περιμένω την επικύρωση από τον ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ, τον Αντώνη Σαμαρά, τον άνθρωπο που θα μείνει, με χρυσά γράμματα, στην ιστορία της μεταπολιτευτικής πολύπαθης Ελλάδας μας! Πρόεδρε περιμένουμε.. !!!
Κώστας Ντίτουρας
μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ


NeoDemokratis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου