Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Εκβίαζαν και τον Κανάκη οι τοκογλύφοι της Θεσσαλονίκης!


 Και ο γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης είχε πέσει στα δίχτυα της σπείρας των εκβιαστών τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης καθώς το 4ο παρακλάδι του κυκλώματος τον υποχρέωνε… Εκβίαζαν και τον Κανάκη οι τοκογλύφοι της Θεσσαλονίκης!
να πληρώνει χρήματα για προστασία του μπαρ που διατηρεί στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τον Κανάκη  είχαν αναλάβει τα αδέλφια Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος και Νίκος Μελέτης. Τα αδέρφια είχαν διαχωρίσει τους ρόλους στις παράνομες δραστηριότητες.
Από το προανακριτικό υλικό προκύπτει ότι ένα από τα μέλη της οργάνωσης – ο Θωμάς Ψωμάς, ο οποίος είχε τα ψευδώνυμα «Ψωμάς», «Θωμάς», «Μάκης» και «Σαμψών»- φέρεται να είχε επισκεφθεί, ουκ ολίγες φορές, το μαγαζί «Angels», το οποίο ανήκει στον γνωστό παρουσιαστή, προκειμένου να ελέγξει την λειτουργία του καταστήματος και τα έσοδα του.
Ο ρόλος του ήταν συγκεκριμένος: Να εισπράττει χρήματα κατ’ εντολή του Μελέτη από θύματα της εγκληματικής οργάνωσης, μεταβαίνοντας στους επαγγελματικούς τους χώρους.
Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις ήταν παρών στα καταστήματα προκειμένου να ελέγξει την λειτουργία τους, σε ότι αφορά την εύρυθμη είσοδο-έξοδο πελατών, την απομάκρυνση ενοχλητικών θαμώνων καθώς και την αποτροπή προσέγγισης ομοειδών ομάδων που τυχόν θα επεδίωκαν τον «έλεγχο» του «προστατευόμενου» καταστήματος.
Από την έρευνα προέκυψε η φυσική παρουσία του Ψωμά στα καταστήματα με την επωνυμία «ANGELS», «PUNTA» τα οποία βρίσκονται στην Χαλκιδική και στα καταστήματα με την επωνυμία «DOGS», «GOLDFISH», και «LIMANI» τα οποία βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου