Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Τελικά, στην ΕΡΤ πόσα φάγανε με το Champions League;




«Αμείλικτο πολιτικό σύστημα» απέναντι στη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στη συμφωνία της ΕΡΤ με την εταιρεία ΤΕΑΜ, που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League...



Όπως είπε «η νέα κυβέρνηση δεν θα πρέπει να είναι η Κολυμβήθρα του Σιλωάμ».

Υπενθυμίζεται ότι βάσει της συμφωνίας, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, που βρίσκεται σε φάση αναδιάρθρωσης, θα πληρώσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα προκαταβολικά, για να δείχνει το ματς της Τετάρτης, για την τριετία 2012 - 2015.

Καλείται μάλιστα να τα προκαταβάλλει, γιατί δεν έχει τη δυνατότητα χορήγησης εγγυητικής επιστολής. Στο μεταξύ, δεν έχει καν την αποκλειστικότητα της μετάδοσης του τελικού της διοργάνωσης, καθώς θα τον δείχνει από κοινού, με το συνδρομητικό κανάλι NOVA.

Ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρης Πεπόνης διερευνά κατά πόσο η σύμβαση με την TEAM, είναι επωφελής για την ΕΡΤ, ή συνιστά απιστία σε βάρος του Δημοσίου, αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Παρά τις διαστάσεις που έχει λάβει το θέμα, η διοίκηση της ΕΡΤ έχει αρκεστεί σε μία λιτή ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει πως η φετινή συμφωνία με την ΤΕΑΜ, είναι κατά 20% πιο φθηνή, σε σχέση με την σύμβαση για την τριετία 2009 - 2012.


Planet-Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου