Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δυναμική αντίδραση για να μην καταργηθεί η Εφορία στη Σκύδρα ζήτησε ο Ιορδάνης Τζαμτζής στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας


 κλικ για μεγέθυνση
Δυναμική αντίδραση για να μην καταργηθεί  η Εφορία στην Σκύδρα ζήτησε ο Ιορδάνης Τζαμτζής στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας
‘’Να  πάει ο Δήμαρχος στην Αθήνα σε συνεννόηση με τους Βουλευτές του Νομού μας και αν κρίνει ο Δήμαρχος να τον συνοδεύει και ο ίδιος  ώστε στην πηγή, δηλαδή στο Υπ. Οικονομικών, να διεκδικήσουμε όλοι μαζί να μην καταργηθεί η Εφορία από την Σκύδρα’’ πρότεινε στον Δήμαρχο κ. Χοΐδη και το Δημοτικό Συμβούλιο, ο πρώην Βουλευτής και Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιορδάνης Τζαμτζής μιλώντας κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Σκύδρας.
Οκ. Τζαμτζής  τόνισε ότι είναι παράλογη η απόφαση  να συστεγάζεται η ΔΟΥ  Σκύδρας με την ΔΟΥ  Έδεσσας στην Έδεσσα .Η απόφαση του Υπουργείου είναι απαράδεκτη και δείχνει πόσο ανοργάνωτα αλλά κυριολεκτικά ‘’στο πόδι’’ και  χωρίς ουσιαστική μελέτη, ελήφθη η απόφαση κατάργησης μιας ΔΟΥ όπως της Σκύδρας που έχει όγκο δουλειάς και έσοδο όσα και οι άλλες ΔΟΥ του νομού μας.
Ο κ. Τζαμτζής είπε πως δεν μπορεί να καλύψει τον Δήμο Σκύδρας ένα φορολογικό ΚΕΠ όπως υποστήριζε ο Δήμαρχος αλλά πρέπει να ύπαρξη δυναμική παρέμβαση από τον Δήμαρχο.
‘’Είμαι δίπλα σου και αν θέλεις πάμε μαζί στην Αθήνα’’ πρότεινε ο κ. Τζαμτζής.
‘’Εάν χυθεί η Εφορία, πολύ φοβάμαι μήπως σε επόμενη φάση καταργηθεί και ο Δήμος Σκύδρας. Γι αυτό πρέπει να αντιδράσει η Δημοτική Αρχή δυναμικά στην Αθήνα’’ είπε ο κ. Τζαμτζής.
Παρεμφερής ήταν και η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ.Μίμη Δημητρίου ο οποίος τόνισε ότι εάν καταργηθεί και η Εφορία θα έχουν εκλείψει οι λόγοι πάνω στους οποίους στηρίχτηκε η σύσταση του Δήμου Σκύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου