Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Επίθεση ΝΔ στο μανιφέστο των τριών: "Αν ξεκίνησαν μάχη διαδοχής, αυτό δεν ενδιαφέρει τους πολίτες"

E-mail


Image
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή το κοινό άρθρο των τριών υπουργών του ΠΑΣΟΚ και τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι ομολογεί την ανεπάρκειά της και ότι δεν διαθέτει κανένα σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
«Η συνέντευξη Παπανδρέου και το μανιφέστο των τριών υπουργών του απευθύνονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και όχι στην κοινωνία. Δείχνουν τα αδιέξοδα της πολιτικής τους και την αδυναμία τους να λύσουν, όχι μόνο τα προβλήματα της χώρας, αλλά και τα εσωκομματικά τους ζητήματα» υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Παράλληλα σημειώνει ότι αν ξεκίνησε μάχη διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ αυτό δεν ενδιαφέρει τους πολίτες και κατηγορεί τα μέλη της κυβέρνησης ότι προσπαθούν να μεταθέσουν ο ένας στον άλλο τις ευθύνες και να πάρουν θέση για την επόμενη μέρα.
«Μετά από δύο χρόνια στην εξουσία, αφού επέλεξαν μια λανθασμένη πολιτική, αφού επέβαλαν αλλεπάλληλα πακέτα επώδυνων μέτρων και αφού πανηγύρισαν πολλές φορές ότι έσωσαν την Ελλάδα, ομολογούν τώρα την ανεπάρκειά τους. Και το χειρότερο: Ομολογούν ότι δεν διαθέτουν πλέον κανένα σχέδιο και καμία δυνατότητα για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Είναι το κατάντημα μιας κυβέρνησης, που, αφού εξαπάτησε τους Έλληνες, οδήγησε τη χώρα σε τραγικά αδιέξοδα» καταλήγει ο Γιάννης Μιχελάκης.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου