Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η Δημοσκόπηση κρύβει αλήθειες ...



Την δημοσκόπηση της Κάπα Research στο Βήμα την είδατε ;;;

Το εύκολο συμπέρασμα είναι ότι η Ν.Δ περνά άνετα με 7,5μονάδες το ΠΑ-ΣΟΚ και είναι πρώτο κόμμα.

Ένα άλλο εύκολο συμπέρασμα είναι ότι η αυτοδυναμία είναι όνειρο θερινής νυκτός μια και μιλάμε για εξακομματική(και βάλε...) βουλή ...

Πάμε όμως στις κρυμμένες αλήθειες.
Η τακτική της Δημοκρατικής Συμμαχίας να τα "ρίχνει" και στο ΠΑ-ΣΟΚ και στην Ν.Δ κρατώντας ΙΣΕΣ αποστάσεις και πολλές φορές κριτικάροντας την ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ περισσότερο από την κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά λανθασμένη.
Θα είναι (όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις) το ΜΟΝΟ νέο κόμμα που ενώ γεννήθηκε ΜΕΣΑ στην βουλή του 2009 , μάλλον δεν θα τα καταφέρει να βρίσκεται στην επόμενη !!!
Αυτό όμως θα πρέπει να το πιστωθούν η Πρόεδρός της και τα ηγετικά της στελέχη που δεν μπορούν να κρύψουν την προσωπική τους πικρία όποτε και για οποιοδήποτε θέμα μιλήσουν.
Η σημαντικότερη αλήθεια  που κρύβει όμως αυτή η δημοσκόπηση βρίσκεται στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ που κάνει ο πολύς κόσμος στα κόμματα.
ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένο με τα ποσοστά που λαμβάνει.
Ούτε κάν η Ν.Δ (παρά την πρωτιά της) ούτε κάν το ΚΚΕ.
Ο κόσμος θεωρεί ΟΛΑ ανεξαρτήτως τα κόμματα που υπάρχουν σαν ΥΠΕΥΘΥΝΑ για την κατάσταση της χώρας.
Για την ώρα δεν έχει βρεθεί ακόμα χώρος εκτόνωσης αυτής της δυσαρέσκειας και όσο περισσότερο αργούν οι εκλογές τότε τόσο περισσότερος χρόνος δίνεται στον σχηματισμό αυτού του χώρου που θα απορροφήσει την δυσαρέσκεια...



Antilogos-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου