Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Εκτός τόπου και χρόνου στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ: 32 βουλευτές ζητούν "να σταματήσει η ακρίβεια"!






Στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ πρώτα ψηφίζουν και μετά ρωτούν τους υπουργούς γιατί ψήφισαν. Έτσι 32 βουλευτές του ΠαΣοΚ μετά την χθεσινή υπερψήφιση του ν/σ κατέθεσαν ερώτηση προς τέσσερις υπουργούς και ζητούν δραστική μείωση των τιμών στο «καλάθι της αγοράς». δηλαδή οι άνθρωποι νομίζουν, πρώτον, ότι ζουν σε κομμουνιστική χώρα, όπου μία κυβέρνηση μπορεί να καθορίζει τις τιμές των αγαθών και δεύτερον ότι στα σοβαρά μετά από αυτά που ψήφισαν χθες, σήμερα θα έχουμε μειώσεις στςι τιμές!

Η ερώτηση απευθύνεται προς τους υπουργούς κκ. Ευ. Βενιζέλο, Μιχ. Χρυσοχοϊδη, Γ. Παπακωνσταντίνου και Κ. Σκανδαλίδη και επισημαίνει τις ραγδαίες, όπως τις χαρακτηρίζουν, αλλαγές στον τρόπο ζωής, στην καθημερινότητα του πολίτη.

Ζητούν την εφαρμογή μία ενιαίας πολιτικής μείωσης των τιμών σε όλα τα βασικά καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες μιας ελληνικής οικογένειας.

Ρωτούν τους τέσσερις υπουργούς ποια μέτρα προτίθενται να λάβουν ώστε «οι δραματικές μειώσεις των εισοδημάτων μισθωτών, συνταξιούχων και χαμηλοεισοδηματιών να αντισταθμιστούν από τις αντίστοιχες μειώσεις στις τιμές των προϊόντων που απαρτίζουν το καλάθι της νοικοκυράς»Πλάκα έχουν...
 


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου