Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Διήμερη απαγωγή της οικογένειας Καραμανλή πριν από τις εκλογές!



ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ


Το τελευταίο διάστημα λέγονται και γράφονται πολλά και διάφορα σχετικά με τις παρακολουθήσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Είναι αλήθεια ότι στα δημοσιογραφικά γραφεία φτάνουν πολλές πληροφορίες, που επιδέχονται περαιτέρω έρευνας. Η πληροφορία που αποκαλύπτει σήμερα το parapolitika.gr προέρχεται από αξιόπιστο συνομιλητή του Κώστα Καραμανλή.
Άνθρωπο που επί 5,5 χρόνια κατείχε νευραλγική θέση στην κρατική μηχανή. Ο εν λόγω κύριος, συνομιλώντας με υψηλόβαθμο δικαστικό λειτουργό, ανέφερε ότι λίγο πριν από την προκήρυξη των εκλογών, στο πλαίσιο των ασφυκτικών πιέσεων που ασκούσε προς τον Καραμανλή ο αμερικανικός παράγοντας, υπήρξε διήμερη απαγωγή της συζύγου και των δύο παιδιών τού πρώην πρωθυπουργού. Το γεγονός αυτό έπαιξε τον καθοριστικότερο ρόλο για την προκήρυξη των εκλογών.


Parapolitika.gr

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΥΣΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΙΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔ..Α ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου