Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ούτε τη Δευτέρα θα έρθει η Τρόικα



Ούτε τη Δευτέρα θα έρθει η Τρόικα
Τηλεφωνικώς θα τα... πουν Βενιζέλος - Τρόικα τη Δευτέρα. Συνεχίζεται ο προπαρασκευαστικός έλεγχος από το τεχνικό κλιμάκιο.
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής της τρόικας, θα έχει τη Δευτέρα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία σχετικά με τον έλεγχο της ελληνικής οικονομίας και την έγκριση για την εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου.

Αυτό έγινε γνωστό από παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι ανέφεραν, παράλληλα, ότι συνεχίζεται ο προπαρασκευαστικός έλεγχος από το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας, που παραμένει στην Αθήνα.

Εντός του Σεπτεμβρίου, εξάλλου, σύμφωνα με το ίδιο στέλεχος του υπουργείου, αναμένεται η ολοκλήρωση της έγκρισης από τα κοινοβούλια των κρατών - μελών της ευρωζώνης του νέου θεσμικού πλαισίου του EFSF, στο πλαίσιο των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου.


Reporter.gr

1 σχόλιο:

  1. γεια σας

    Είμαι ιδιωτικός δανειστής, Χρειάζεστε ένα νόμιμο, εύλογο, σοβαρό και γρήγορο δάνειο; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με 100% εγγύηση δανείων, προσφέρουμε επιχειρηματικά και προσωπικά δάνεια με επιτόκιο 3%.

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:

    Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +18582644849

    Ευχές
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com

    3% Προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου