Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η HOCHTIF ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ...ΞΥΝΟΜΑΣΤΕ


Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011


Στην ζουγκλα στο alter χθές: η γερμανικη hochtif που κατασκευασε το αεροδρομιο Αθηνων...
και το διαχειριζεται τωρα χρωστα στο ελληνικο δημοσιο απο φορους 600,000,000 ευρω συν φπα περιπου αλλα 650,000,000 ευρω συν εισφορες προς το ΙΚΑ .

Και εκτος αυτου ενω το εργο κοστισε τοτε 300,000,000 ευρω συμφωνα με τα τιμολογια, η hochtif μας χρεωσε 2,200,000,000 ευρω.. Δηλαδη 1,900,000,000 παραπανω.!!!!
Αν προσθεσουμε και την υπερκοστολογιση του c4i , το σκανδαλο siemenes, τα γερμανικα υπερκοστολογιμενα υποβρυχια , και το βασικοτερο την πολεμικη αποζημιωση τοτε καταληγουμε στο στο οτι οι γερμανοι που τωρα μας μαχονται τοσο ενθερμα , που μας κατηγορουν ως φοροφυγαδες κτλ, ευθυνονται για ενα μερος του τεραστιου εξωτερικου ελλειμματος που τωρα καλουμαστε εμεις με θυσιες να αποπληρωσουμε.
Γι’αυτο κυριοι υπουργοι καντε κατι αμεσα να εισπραξετε απο αυτους αυτα που μας χρωστανε . Τον κοσμακι τον εχετε ξεσκισει , του κανετε τον βιο αβιωτο αν χρωστα 500-1000 ευρω φπα η’ εφορια . Εδω ρε σεις κοβετε το ρευμα σε χαμηλοσυνταξιουχους για οφειλη των 120 ευρω και τους μεγαλοοφειλετες του δημοσιου τους αφηνετε ησυχους , ειδικα αν ειναι γερμανοι.
Η hochtif με μια απλη δηλωση της, ειπε οτι δεν μας χρωστα , και το ελληνικο δημοσιο απλα το δεχτηκε. Τοσο κοτες ειμαστε. Τοσο πολυ φοβομαστε τους γερμανους. Μας χρωστανε τα οσα , αλλα εμεις φοβομαστε να τα ζητησουμε , και τους παρακαλαμε και να μας δανειζουν με ακριβο επιτοκιο. Μπραβο μας. Ωραιοι ελληνες ειμαστε. Κοτες λειρατες.
Και ειμαστε και τοσο μ......κες που αγοραζουμε γερμανικα προϊοντα. Αυτοκινητα, ηλ.συσκευες, κτλ. Μας π..... και στηριζουμε και την οικονομια τους.
Μπραβο σε ολους μας. Στις κοτες υπουργους που δεν κοιταν να παρουν τα οφειλομενα τους, και στο μα..κα λαο που στηριζει την γερμανικη οικονομια με τις αγορες του.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου