Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

«Έφυγε» ο Ευάγγελος Καράογλου

 
Φτωχότερη είναι από σήμερα η επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο γνωστός φοροτεχνικός και εμπνευστής της Voria.gr
25 Μαι 2011
Picture 0 for «Έφυγε» ο Ευάγγελος Καράογλου
Φτωχότερη είναι από σήμερα η επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης, καθώς το πρωί της Τετάρτης έφυγε από τη ζωή ο γνωστός φοροτεχνικός, Ευάγγελος Καράογλου, χάνοντας τη μάχη με την επάρατο νόσο.
Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, αφοσιωμένος σύζυγος και στοργικός πατέρας, αγαπητός φίλος και συνεργάτης με έντονη δράση στο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της Θεσσαλονίκης, ο Ευάγγελος Καράογλου γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου του 1956 στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπου και τελείωσε το λύκειο. Ακολούθησαν σπουδές στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης από την οποία αποφοίτησε με άριστα.
Το 1978 ξεκίνησε να εργάζεται ως λογιστής σε ανώνυμες εταιρείες της πόλης, ενώ τον Μάιο του 1982 δημιούργησε στη Θεσσαλονίκη τη δική του επιχείρηση με αντικείμενο την λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη επιχειρήσεων, την οποία το 2003 μετέτρεψε σε ανώνυμη εταιρεία.
Η «Β. Καράογλου ΑΕ» μετά τον επιτυχημένο διαχρονικό πέρασμα στον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης και γενικά της Βόρειας Ελλάδας δημιούργησε υποκατάστημα στην Αθήνα, ενώ δραστηριοποιείται έντονα και σε βαλκανικές χώρες, όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία και τα Σκόπια.
Ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα ο Ευάγγελος Καράογλου εμπνεύστηκε το 2009 τη δημιουργία της ηλεκτρονικής εφημερίδας Voria.gr, η οποία εδραιώθηκε γρήγορα στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού ως η σοβαρότερη πρόταση στον τομέα της διαδικτυακής ενημέρωσης στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Ευάγγελος Καράογλου άφησε πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη, με άξιους συνεχιστές του έργου του, τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στην ηλεκτρονική εφημερίδα Voria.gr, που θα ακολουθήσουν την ίδια αταλάντευτη πορεία. Η πολύχρονη εμπειρία που απόκτησαν οι συνεργάτες του δίπλα σ’ αυτόν τον ικανό επιχειρηματία αλλά και «δάσκαλο», είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για τη συνέχιση του έργου του.
Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Ευάγγελο Καράογλου θα ψαλεί αύριο, Πέμπτη 26 Μαΐου στις 12.30 το μεσημέρι στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Καλό ταξίδι....

ΓΑΤΟΣ:  Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ.  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου