Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Η ενόχληση του Καραμανλή

08.04.2011REPORTER


Εκτός από τον… Αύγουστο, όπως είχε πει ο Ουμπέρτο Έκο, λόγω της πολυήμερης απεργίας των δημοσιογράφων, την οποία κήρυξε η ΕΣΗΕΑ, ούτε τα τρέχοντα εικοσιτετράωρα έχουμε ειδήσεις. Τουλάχιστον, όχι ειδήσεις που να ανακοινώνονται επισήμως, να επιβεβαιώνονται αρμοδίως, και να φτάνουν στους τελικούς αποδέκτες τους, δηλαδή την κοινωνία, μέσω της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, και των εφημερίδων.
Υπό αυτή την έννοια, έχει ξεχωριστή σημασία το γεγονός ότι ο Γιώργος Αλογοσκούφης επέλεξε την τρέχουσα ημέρα, λίγες μόλις ώρες αφότου κυκλοφόρησε το χθεσινό «Βήμα της Κυριακής», με τις δηλώσεις του που επέρριπταν ευθύνες στον Κώστα Καραμανλή για τη μη λήψη μέτρων στην οικονομία, για να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση-διάψευσης του… νοήματος των όσων είπε στη «ναυαρχίδα» του Συγκροτήματος Λαμπράκη.
Την ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο του Γιώργου Αλογοσκούφη, και ξεκαθαρίζει ότι ο άλλοτε «τσάρος» της οικονομίας, ο οποίος απεπέμφθη στις αρχές του 2009, και αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Παπαθανασίου, «δεν αμφισβητεί την υπευθυνότητα του πρώην πρωθυπουργού να πει προεκλογικά όλη την αλήθεια για την οικονομία, με μεγάλο προσωπικό και πολιτικό κόστος, σε αντίθεση με την πολιτική του… λεφτά υπάρχουν, του νυν Πρωθυπουργού».
Στο παρασκήνιο, είχε από χθες γίνει γνωστή η σφοδρή ενόχληση του Κώστα Καραμανλή για όσα δήλωσε ο Γιώργος Αλογοσκούφης στο «Βήμα της Κυριακής», μια ενόχληση που προφανώς μεταφέρθηκε στον πρώην «τσάρο» της οικονομίας, και οδήγησε ασθμαίνοντας στη σημερινή ανακοίνωση, με την οποία επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

Πηγή:  Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου