Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Η ώρα του ανασχηματισμού

25.04.2011ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ


Επιστρέφοντας στην πολιτική καθημερινότητα, μετά τις ημέρες του Πάσχα, ο Γιώργος Παπανδρέου ανοίγει την ατζέντα των πρωτοβουλιών στις οποίες φαίνεται να έχει καταλήξει, προκειμένου να βγει το ΠΑΣΟΚ από την κρίση που διέρχεται, και να κερδίσει πολιτικό χρόνο.
Η ώρα του ανασχηματισμού πλησιάζει… με γοργό ρυθμό, καθώς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να ανακοινώσει δομικές αλλαγές στην Κυβέρνηση, ανά πάσα στιγμή την τρέχουσα εβδομάδα. Στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι όσο πιο γρήγορα ανακοινωθούν οι αλλαγές, τόσο το καλύτερο για τον πολιτικό σχεδιασμό του Γιώργου Παπανδρέου, μιας και η καινούρια Κυβέρνηση θα χρειαστεί χρόνο για να… πάρει μπροστά.
Χρόνος που κάθε άλλο παρά άπλετος είναι για το ΠΑΣΟΚ, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι η πολιτική του επιρροή έχει συρρικνωθεί σημαντικά, οι πολιτικές που εφαρμόζονται στην οικονομία προκαλούν αντιδράσεις ακόμη και σε κοινωνικά στρώματα που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του, και η τρόικα πιέζει να προχωρήσουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις, τη στιγμή που η συζήτηση για την αναδιάρθρωση, σε διεθνές επίπεδο, δεν λέει να κοπάσει.

Πηγή:  Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου