Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ο Σαμαράς ζήτησε καθαρή εντολή

19.03.2011ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Τον «Τύπο της Κυριακής», μια εφημερίδα που παραδοσιακά και με συνέπεια υπερασπίζεται τις αξίες της Κεντροδεξιάς, επέλεξε ο Αντώνης Σαμαράς για να παραχωρήσει συνέντευξη, και να θέσει τους κεντρικούς άξονες της στρατηγικής που θα χαράξει η Νέα Δημοκρατία το επόμενο διάστημα, προκειμένου να στριμώξει πολιτικά την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επανέλαβε την άποψη ότι μονάχα μια επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου θα οδηγήσει στο να «απαλλαγούν» οι πολίτες από τις αρνητικές συνέπειες της πολιτικής του, και να μπορέσει έτσι η οικονομία να ακολουθήσει αναπτυξιακή προοπτική.
Αναφορικά με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και τη Δημοκρατική Συμμαχία, ο Αντώνης Σαμαράς τους θέτει εκτός Κεντροδεξιάς, αναφερόμενος στον ρόλο που διαδραμάτισαν, με την καταφατική ψήφο που έδωσαν στο μνημόνιο, και τη γενικότερη στάση που κρατούν έναντι της Κυβέρνησης.
Το σημείο ωστόσο που «έδειξε το μέλλον», στη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά, είναι η προσδοκία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να κερδίζει ψήφο εμπιστοσύνης και όχι διαμαρτυρίας από τους πολίτες, στις επόμενες εθνικές εκλογές.
«Το ΠΑΣΟΚ καταρρέει πολιτικά, αλλά ο κόσμος που το εγκαταλείπει μαζικά, κοντοστέκεται πριν κάνει το επόμενο βήμα. Εμείς με τις θέσεις και τον αγώνα μας, τον κερδίζουμε βήμα-βήμα. Χτίζουμε το μεγάλο πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα, που αύριο θα μας είναι απαραίτητο για να αλλάξουμε τον τόπο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, για να μπορέσεις να κυβερνήσεις τη χώρα, δεν σου αρκεί η ψήφος της διαμαρτυρίας. Χρειάζεται απαραίτητα ισχυρή κοινωνική στήριξη», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς στον «Τύπο της Κυριακής».

Πηγή:  Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου