Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ο Σαμαράς “ξυπνάει” τη βάση

18.03.2011ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Η φυσική άνεση που χαρακτηρίζει την επαφή του Αντώνη Σαμαρά με τον κόσμο, θα αξιοποιηθεί επαρκώς από τη Συγγρού το αμέσως επόμενο διάστημα, στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να επικοινωνήσει καλύτερα τα πολιτικά της μηνύματα, και να ενισχύσει την κοινωνική πίεση προς την Κυβέρνηση, σε μια περίοδο κατά την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε πρωτοβουλίες.
Οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά καταρτίζουν οδικό χάρτη για μια «πορεία προς το λαό», που θα καλύψει το σύνολο της χώρας, και θα φέρει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε γειτονιά, των αστικών κέντρων και της περιφέρειας. Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης άλλωστε, όπως καταγράφεται και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αποτελεί το «ισχυρό χαρτί» της Νέας Δημοκρατίας, μιας και η δική του προσωπική δημοφιλία «τραβάει προς τα πάνω» και το υπόλοιπο πολιτικό δυναμικό της Συγγρού.
Οι περιοδείες του Αντώνη Σαμαρά, πολιτικά και γεωγραφικά στοχευμένες, υπηρετούν και την επιδίωξη να «ξυπνήσει» η κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας, τόσο για να αυξηθεί η πίεση προς την Κυβέρνηση Παπανδρέου, τη στιγμή που το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί επικοινωνιακή ανάταξη, όσο και για να είναι ο μηχανισμός έτοιμος… δια παν ενδεχόμενο.
Γιατί, μπορεί ο Πρωθυπουργός να διαψεύδει επίμονα και κατηγορηματικά το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών, στη Συγγρού ωστόσο θέλουν να είναι έτοιμοι, μιας και τα δεδομένα μεταβάλλονται ανά πάσα στιγμή, λόγω και της οργής των πολιτών για τις συνέπειες των μέτρων του μνημονίου.

Πηγή:  Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου